Nie jesteś zalogowany na forum.
Tez sie smiala -Zle mi to wyszlo, no.
- jeśli chcesz mi dorównać to wiele nauki przed tobą... wiec czego chcesz?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Zebysmy zrobili to tam za murem…
Zmierzył ja - ale co zrobili? Pełnym zdaniem Maria!
To sama go zlapala za ryjek -Chce zebysmy sie tam pieprzyli… zebysmy mieli mocne orgazmy…czuc jak twoj fiut pulsuje we mnie
Docisnął ją do siebie, aby poczuła jego chujka - widzisz, piorun cie nie trzasnął...
To sie zaczela juz ocierac -Nie moge sie doczekac…
- Jak nadal będziesz się ociągać to ja będę przedłużał zabawę...chcesz tego?
-Nie bede sie ociagac…-zlapal go za reke i pociagnela tam w srodek ruin
To ja nie miał już wyboru to się oparł o jakiegoś kamieniołoma haha - teraz twoja kolej do dobrania się do moich spodni... jak bardzo chcesz poczuć mojego fiuta?
-Na takie wypady tez powinienes ulatwiac mi sprawe i nie zakladac bokserkow-usmiechnela sie i zdunela mu bokserki i spodnie troche -Bardzo go chce…
- Nie chodzę bez bokserek - powiedział rozbawiony - powinnaś to już wiedzieć.... nie znamy się od wczoraj..
-wiem, ale moglam zaryzykowac…niepozwolilabym, zebys przycial go sobie zamkiem-zasmiala sie i dotknela penisa i jadra dlonia
Zaśmiał sie - to mi nie grozi... jestem bardzo ostrożny... zawsze..
Podwinela kiecke i oparla sie o murek tylek do nirgo. Wypiela sie -Bedziesz ostrozny?
Zasmial sie i wbił się chujkiem do oporu- z tobą akurat nie muszę...
-Na pocztaku znajomosci…prosiles zebym cie nauczyla delikatnosci…-jeknela jak sie wbil mocno
- A potem powiedziałaś, że ich nie chcesz- szepnął jej do ucha..- zawsze prosić o to co mocne i intensywne..
-Tak jest najlepiej…jak jestesmy dopasowani-jeknela trzymajac sie murka
- Zawsze wiedziałem, że jesteśmy dobrze dopasowani...
-Tylko w seksie?
Lahahaha aż go zatkało i przestał się poruszać chujkiem - nad reszta pracujemy...
Hahaha wiedziala ze bedzie ta rekacja! Wiec nawet sie usmiechnela do siebie, ze go tak znala ha
-Nie przestawaj, czujesz przeciez jaka jestem mokra…-sama sie pchala dupka na niego zeby klapalo
Zaśmiał się - więc odłóż sobie rozmowy ba inny dzień...
-Oczywiscie…-odparka znowu swoja odpowiedzia na grzeczna zone i pocxuwala sie w posuwanko