Nie jesteś zalogowany na forum.
- czasem mały szantaż jest bardzo skuteczny....- powiedział zacieszoby i czekal na kelnerke
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie rozgldnela i jak na nich ktos patrzyl to jeszcze podniosla glowe, na znak ze sie nie wstydzi ha
Kelnerka wrocil z rachunkiem i polozyla na stole
Mikie ładnie zapłacił z czarującym uśmiechem, żeby kelnerka chodziła z miękkimi kolanamia wspomnienie hahaha - zbieramy się Myszko...- powiedział zacieszony do maryski
-Wolalam juz honey-zasmiala sie i wziela go za reke. Machnela do kelnerki i poszli
Zaśmiał sie - ledwo orgazm dostałaś i już narzekasz... zbieramy się na tego świetlika, skoro wszystkim tak się podoba
-masz gust-podniosla brei i wlezli na jej lodz
Właśnie dlatego, że miał to mu się nie podobała bahaha - chciałaś to dostałaś..- usprawiedliwił się i czekal aż ona się porozbiera.
-co tak patrzysz? Mam juz sciagac ciuszki?-zacieszyla sie -Najpierw wyplynmy
Przewrócił ślepiami- dopiero się pieprzylismy przy ludziach... ochrona zostaje na brzegu, a ty masz znowu opory....- no i poszedł pokierować łódka, skoro znowu wstydliwa byla
Nie byla!!! Tylko chciala by ruszyli. Jak sie tym zajal to od razu sie rozebrala i podeszla do niego
Zerknal na nią- od razu lepiej, ale tutaj to się średnio opalisz..
-Poczekam na gorze…przyjdz szybko-powiedziala i ppwoli krecac tylkoem wyszla na gore
Zaśmiał sie i uznał, że nawet dobrze maryska zniosla narksy skoro marzy tylko o bzykanku hahaha poki co jednak musiał zająć się łódka i wyjść na otwarte wody.
Polozyla sie w tym miejscu na lodzi i cieszyka slonce i podmuchami wiatru
Jak byli na środku pełnym wody to zatrzymał łódkę i poszedł do niej - I jak opalanie?
Otworzyla oczka i spojrzala na niego -relaksujaco…
- wiec teraz możesz się trochę mniej relaksować...- powiedział rozpinając spodnie.
Oblizala jeszcze ustevzka sprcjalnie patrzac tylko na jego chuja
Zacieszyl się- oh i od razu wiesz czego chce.... nie wiem co się zmieniło w jedną noc, ale bardzo mi się to podoba...
-Zawsze tak bylo…tylko nie wtedytd jak byles chamem…
Zaśmiał się- nie jestem chamem
-Jak uwazasz-udmiechnela sie ale wiedziala, ze byl!
- chodź do mnie...- powiedział się wylegiwała zamiast mu obciagaaac
No to sie podniosla ale tylko na kolanka i przysunela sie do niego
Jak lubiła na kolanach to jemu tam latało ahha - tylko tak jak lubię...- powiedział patrząc na nią.