Nie jesteś zalogowany na forum.
To cheycila ta jego reke i wziela jego paluszka do buzi i zassala patrzac mu w oczka
- chodź do mnie... marzy ci się więcej, wiec dostaniesz..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wstal i podeszla do niego -Mozemy juz isc na lodz…
Pociągnął ją do siebie na kolana - nie takie były początkowe plany, wiec jeszcze czas na łódkę..
Kelnerki sie zaciekawily i patrzyly na nich z daleka
-Moge usiasc na tobie okrakiem…wyciagniesz kutasa…
Zaśmiał sie - nareszcie się domyśliłaś..
Miala adrenaline i stres, ale zrobila to. Usiadla okrakiem i sama mu wyciagnela penisa
- Może w końcu pokażesz jaka odważna jesteś... gdy jesteśmy sami..
-Fak Miguel…-rzekla i wziela sie w garsc a pozniej wsadzila go sobie w cipke i przytrzymalA. Zagryzla warge
Zaśmiał się - właśnie tak.... w końcu ci się udało...
To zaczela sie poruszac -Mmm…jestem taka podniecona…
Zacieszyl się- sex publiczny dobrze na ciebie działa....
-Ona sie o niego ociera czy sie bzykaja?-zapytala ta kelnerka od lodzi do drugiej
-I twoj fiut tak dziala-powiedziala marysia
Hahaha właśnie miałam pytać jak kelnerki hahah
- Mój fiat zawsze dobrze działa...
Kurwaaaa miala w dupie jego fiata!
-Chyba go posuwa…reagujemy?-zapytal ta druga
Maria zaczela sie szybciej ruszac ruchem posuwistym bo nir chciala skakac na nim przy ludziach -Tak dobrze?
A fiat to włoska marka!! Wiec hellol haha
- Jak dojdę to będziesz wiedziała czy dobrze zrobiłaś...- powiedział zaciesozny i ja pocałował i przegryzł jej wargę.
To coraz mocniej i szybciej go posuwala i dalej go calowala mimo ze ja usta bolaly po massimo i teraz przez niego.
W koncu kelnerka druga sie zblizyla mimo ze niemogla uwierzyc, ze to sie dzieje -Prosze przestac. To miejsce publiczne
Mikie na nią spojrzał z kurwikami w oczach, skoro maryska wiedziała jak dbać o meza haha - oh z całą pewnością zaraz skończymy...chyba, że chcesz się przyłączyć...
Tez sie ta druga zawstydzila-Bardzo prosze…ludzie sie niekomfortowo czuja-powirdziala cicho
Maria niemogla juz teraz przestac. Bardzoej na nim skoczyla i pocalowala go zachlannie w szyje
- kawa na nasz rachunek dla wszystkich..- powiedział zacieszpny i szczypał maryske w dupe skoro skakać chciala
To juz dalej sie posuwala tylko i doszla przy tej kelnerke ktora nie odpuszczala i stala
To mikie na dwie laski tez bezproblemowo doszedl a jaaak haha
- skończyliśmy... - powiedział zadowolony - chcesz się załapać na lizanki?
-Poprosimy o rachunek-powoedziala zerkajac na kelnerke
-prosze sie cieszyc, ze nie wezwalam ochrony-rzekla i poleciala po rachunek i wszystko powiedziec kolezance
Zaśmiał się - myślę, że lepiej, że ja nie wezwałem ochrony - powiedział do Maryski - mówiłem, że nie będzie pod stolikiem.
-Udalo ci sie…mężu-powiedziala patrzac na niego i powoli z niego zeszla i sama mu chowala penisa do spodni