Nie jesteś zalogowany na forum.
Zasmiala sie -Co mu zrobiles?
- Nie musisz wiedzieć....
Podszedł do nich Massimo
- Będziesz ją pieprzył, czy załatwimy sprawy? Cel dotarł na miejsce...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ulala. Przyszedl pan nerwus-zasmkala sie, ale juz sobie wyobrazala ich w trojkacia. Miguel jak ja rznie od tylu jak ja teraz trzymal a ten od przodu
Jedno jej słowo.
- Spadamy... - powiedział do Massimo, a maryśkę za ramię pociągnął na zewnątrz i w dupie miał Anę i ich ekipkę beznadziejną. Massimo szedł za nimi ofc, teraz on mógł ję w dupę posuwać.
Dreptala szybko w tych szpileczkach jak ja ciagnal -Kochanie, nie tak szybko.
Ana sie wkurwiala jak to wieziala
I miala nadzieje, ze jej nie zabierze
Mikie zmacał amryśkę po cipce,a potem zagarnął jakby miał jej wyrwać i trzymać w pięści - Co innego mówi twoja mokra cipa.... Koniec zabawy, wracamy do domu...
Hahaha przy Massimo?!
Byla zaskoczona nawet jak na nawalona. -Oh...on wraca z nami?-podniosla brewki
- Tak... - powiedział i ją usadził z tyłu samochodu i usiadł obok niej - Jeszcze jakieś pytania?
Jak ja wsadzil brutalnie do auta to jej malo bylo imprezy -ej ty tam z przodu-krzyknela do ochrony jakby jej nie slyszal hahaha -Glosniej muzyke!
Mikie machnął rękę, wiec nie miał nic przeciwko i trochę ochroniarz podgłośnił, Massimo usiadł z przodu i pognali do domku MMków
Mikie haracze zaczął ofc od Maryskowego klubu, skoro nie była posłuszna i ostro negocjować cenę, bo nie będzie przepłacał za gówno, które zrówna z ziemią!
Mikie nie wiedział, ze ta Ana taka marudna jak teściulek ahhaha Ale dlatego właśnie chciał się od nich uwolnić i pożegnąć tą złą energię wokół Maryśki hahaha Gość chciał się targować, ale skoro Mikie zaplanował przeprowadzkę to powiedział NIE i olał sprawę, póki co i pojechał dalej załatwiać swoje sprawusie.
Mikie się nudził na tych spotkaniach, ale praca to praca... Jak Massimo negocjował, to miał trochę luźniej, więc poszedł do kibelka i wysłał Maryśce swojego sterczącego chuja.
Nie spodziewał się! ale jak byla taka cwana, a on musiał jeszcze popracować to jej wysłał filmik jak się maca aż do szczesliwego finału jak spermioszka ląduje na kamerce, zeby miała lepszy widok maryśka, a potem wyszorował telefonik i wrócił do pracy jakby nigdy nic
Chłopcy w końcu skończyli pracę, więc Mikie się zebrał i pojechał do domku
Przyjechali do hotelu i wszyscy ich podziwiali. -skoce szybko zapytac cos Ode, poczekaj-powiedziala i poleciala, a wtym czasue przez nieuwage wpadl na niego Diego i wylecialo mu z dokumentow to! Jego rysunek
Mikoe chciał być miły, bo lubił gościa skoro wkurwiał maryske i chciał mu pomóc, woec się schylił i akurat zobaczył co tam jest i spojrzał na gościa- co to jest?
-Oddaj, to moje rzeczy-powiedzial patrzac na niego, ale sie zdenerwowal
No to nu nie oddał, skoro się sapal haha - pytam co to kurwa jest?!
-Prezent!-wymyslil -Od calej ekipy hotelu. Bedziesz tak wymachiwal to nie bedzie juz niespodzianka.
- nie jestem pewien czy chce, aby moja żona dostawała prezenty od pracowników
-w takim razie wyrzuc to. Nie ja to rysowalem. Dalem zlecenie. Miala dostac prezent, za to, ze wymyslila dobra promocje. My tez nie chcemy za bardzo sie nia zajmowac, bo nikt jej tutaj nie lubi, ale wypadalo.
- jak to nikt jej tutaj nie lubi? Co takiego wam zrobila?
-Wszyscy gadaja, ze sie zmienila odkad tu pracowala, a potem jak zostala szefowa. Ze wykopala swoich szefow bezczelnie stad za twoje pieniadze. Ze jest falszywa.
Uniósł brewke- właściwie to ja ich wykopałem... mogłem zrównać ten hotel z ziemią, ale Maria wolała się z wami użerać i tylko dzięki niej macie robotę....- oddał mu obrazek - wiec lepiej się przyłóżcie do tych podziękowań..