Nie jesteś zalogowany na forum.
roześmiał się - Zaczynam się przyzwyczajać...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Tez sie zasmiala -Dzieki. Dostaniesz za to jakis prezent.
Mozesz zabrac jakies dupeczki na moj zloty jacht.
- Po co, skoro Miguela łódka wystarczy? Tytan Massima idealnie się nadaje na imprezy... a ty swój jak nazwałaś? Maria?
-nazwalam Wet Pussy...-powiedziala zachowujac powage
- Boże.... - Domenica aż przytkało...- I Miguel się zgodził??
Zasmiala sie glosno -Jeju nie. Nie nazwalam go chyba. Bylam tak bardzo podekscytowana, ale pomysle nad nazwa.
- Koniecznie... trzeba ochrzcić ten jacht w końcu.... Ok, niedługo lądujemy...
No to juz sie niecierpliwila, ale usmiechala sie. Juz miala ovhote go dotknac.
Szpital byl ofc w miescie. Marie od razu wzieli na sale operacyjna by ja zaraz pocoac
No raczej, że w mieście, a gdzie byś chciała ahhaha
Mikie był tak miły, że grzecznie czekał pod salą, skoro i tak nie było tam nic do oglądania hahaha wyjatkowo się nie awanturował i czekał na swojego NASTĘPCĘ
No to akurat turaj nie bylo zadnych problemow, bo byla mloda, zdrowa i wyciagneli z niej zdrowwgo syna 10/10! Syna bez imienia!
Syn mial juz duzo czarnych wlosow. CZarne oczka i byl piekny
hahahaha bo nikt mu nie wybrał imienia:(( bd miała ładną czy brzydką bliznę? hahaha
Mikie się pewnie też w końcu dowiedział, że jego syn to strzał w dzisiatkę hahah i pękał z dumy
Ladna i szybko gojaca sie, bo miala super skorke i super cialo ahhaha
Ogarneli wszystko. Wymyli dziecko. Dali Marysi na rece k byla szczesliwa pierwszy raz ha i nie zalowala pierwszy raz. Patrzyla na niego -Kocham cie, bardzo...bardzo bardzo. Jestes moj.-no i przewiezli ich na pooperscyjna.
jeszcze będzie miała okazję pożałować, dajmy jej czas hahah
To jak pooperacyjna to pewnie jak Mikie ubrał kubraczek taki sexy szpitalny to mógł sobie wejść popatrzeć na nich. - Mówiłem, że wszystko się uda.... - powiedział uśmiechajac się do niej.
-Spojrz na niego, kochanie...jest taki piekny i zdrowy.
- Ma najlepsze geny... - pocałował ją w czółko, żeby zaraz podniety nie miała ha - Jak się czujesz? Zmęczona?
-Tak...spiaca jestem...ale wytrzymam jeszcze-udmiechala sie -Miguel...musza mu wpisac imie. Pielegniarka powiedziala, ze zaraz przyjdzie.
- Masz jakąś propozycję? Jest idealny..
-Wiem...idealny-usmiechala sie -Caly czas pasuje mi na Alesio...
- Jesteś pewna, że chcesz aby miał dwa włoskie imiona?
-hmm no dobra...Alejandro Michele? Nie mamy czasu. Dla mnie to Alesio...-patrzyla na malego
- No dobrze, więc niech zostanie Alejandro Michele.. a będziemy się zwracać do niego w skrótach...
-Ok...tak. Jestem zadowolona bardzo. Alejandro Michele...rodzice mnie zabija-usmiechala sie
Zaśmiał się - Nic im do tego.... Nie mają żadnego powodu, aby to zrobić...
-To nasze zycie...Miguel...kocham cie. Ciesze sie, ze jestesmy razem.