Nie jesteś zalogowany na forum.
zaskoczył się i podszedł do niej - Zważaj na słowa...jeszcze poprzednie ci sie odbijają echem..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dotknela go po koszuli -Dostaniesz calw nagranie pod warunkiem...
- Jakim?
-Powiesz mi prawde. Kto jest na tasmie...i bede w tej sprawie do konca...ta sprawa dotyczy mnie. Chce wiedziec...
- Nie jestem pewien czy jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie... Nie znam całej populacji świata - rzekł z sarkazmem.
-Populacje kobiet znasz...-odparla i kiwnela do ochroniarza -Pokaz mu...-no i ochroniarz posluchal
Mikie stanął obok gościa i mu szepnął patrząc na monitor - lepiej się strzeż.... zapłacisz mi za to...- uśmiechnąl niewinnie, żeby tamten mógł się osrać do końća hahaha
No bal sie, ale coz. Odsunal sie, a Maria patrzyla na Miguela uwaznie -Dziwne, ze jeszcze nie groziles mu bronia...
- Zakładam, że też ma, więc to bez znaczenia.. - i zerkał już w ekran zastanawiając się kim jest ta mała.
Kiwnela do ochrony by wyszedl na chwile i ocierala sie o Miguela od tylu ha
- Zapomnij.... Masz nagranie z innej kamery?
-Wiesz kim jest ta dziewczyna?-zapytala i pokazala mu jeszcze z innych stron hotelu
- Za młoda, abym ją gościł w łóżku - powiedział i zatrzymał filmik w momencie, gdzie najlepiej widać dziewczynę i zrobił zdjęcie, a potem wysłał do Domenica
-Chciala zaszkodzic mi czy tobie? W sumie to samo...przeciez powinni wiedziec ze sa kamery przed hotelem...moze specjalnie chca zebysmy zaczeli ich szukac?
- Jeszcze nie wiem, ale nie skrada się, więc wygląda jakby chciała aby kamery ją uchwyciły.... - zadzwonił do Domenica - Wysłałem Ci zdjęcie, sprawdź czy to ktoś z naszych... Jeśli od nas to chce ją mieć tam gdzie zawsze... - no i się rozłączył i spojrzał na Maryśkę - Teraz porozmawiamy o tych nieudacznikach tutaj...
Usiadla sobie na miejscu ochroniarza i spojrzala w kamerki czy nic sie nie dzieje zlego w hotelu, a pozniej na niego -A gdzie jest tam gdzie zwykle?
- Nie interesuj się.... - Mikie wrócił do nagrań, bo ofc ze chciał widziec jej spotkanie z Nacho!!!!!!!!- Jeśli jeszcze raz mnie przyblokują... to zrównam z ziemią ten hotel...
Nie powstrzymywala go, bo nawet sie nie dotkneli ha
-Zrownasz z ziemia? To moj hotel...ja tutaj decyduje. Nikt poza mna nie ma wgladu w te nagrania, chyba ze JA zadecyduje insczej.
Wyjął broń i położył na biurku - Znam świetny sposób, który otwiera wszelkie drzwi... Albo będę miał wgląd do wszystkiego, nie tylko nagrań albo bardzo się postaram, abyś miała bardzo pod górkę, kochanie
-chcesz ze mna wojny? Uwazasz, ze to posluzy naszemu zwiazkowi?-polozyla dlon na broni skoro ja wyjal
- Powinnaś umieć oddzielać życie prywatne od zawodowego...
-Nie kiedy razem prowadzimy wojne...ale dobrze...skoro tak chcesz-powiedziala i zadzwonila -Przypominam. Moj maz nie ma wgladu w zadne rzeczy dotyczace hotelu!-i rozlaczyla sie. Byla zla bardzo
- Poczekam aż ochłoniesz... Sama do mnie przyjdziesz... Obyś się nie spóźniła, skarbie..
-To ty zaczales...i ty sie spoznisz...zakonczysz te milosc szybciej niz sie zaczela...
Roześmiał się - Gdyby to jeszcze coś zmieniało...