Nie jesteś zalogowany na forum.
Maria pila swoja herbatke owocowa -No, ale nie przepadasz za nimi. Szczegolnie za ojcem. Jestesmy z innych swoatow, wiec zawsze beda problemy.
- Myślę, że twój ojciec to żadnego zięcia nie toleruje
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie prawda. Nie mow tak. To nie jest zly czlowiek. Zawsze byl przy mnie. Moze nie nauczyl mnie jezdzic na rowerze, ale strzelam dzieki niemu.
- pomieszały mu sie priorytety, nasz syn będzie miał wszystko...
-Pamietaj, ze pieniadze to nie wszystko. Dla dzieci najwazniejsza jest milosc, zainteresowanie i czas immposwiecany.
- Właśnie o tym mówię, skarbie.... Nasz syn najpierw nauczy się jeździć na rowerze, potem strzelać...
Zasmiala sie -Mam nadzieje. Dobrze, ze ty mnie nauczyles jezdzic-pocalowala go w usta
- I lepiej abyś nad tym popracowała jak chcesz jeździć z nami na wycieczki - powiedział zacieszony
-ok, zapamietam. Na koniach tez bym pojezdzila-powiedziala z usmiechem
- Ale dopiero jak urodzisz, nie ma szans, abyś wcześniej jeździła konno
-Wiem, wiem. Dlatego nie jezdze. Wiem, zeby uwazac.
A Miguel dostal mmsy skoro ona mogla dostawac chamskie smsy hahah
Ukochani twojej zonki
Zerknął, wkurwił się i uznał, że nie zna żadnego, a potem spojrzał na Maryśkę.
Tez spojrzala na niego. Widziala jego minke wkurzona -Cos sie stalo?
To jej pokazał co dostał - Coś chcesz dodać?? Dużo ich jeszcze dojdzie?
Zdziwila sie, ze on tez cos dostane na jej temat -Hmm...paru?-zasmiala sie -Daj spokoj, to bylo dawno.
Zmierzył ją, skoro ją to bawiło. - Jeśli któryś się znów pojawi to będzie to jednorazowa akcja....
-Akurat z zadnym tej 3 nie spalam. Jesli o to chodzi.-powiedziala wstajac -chodz, jedziemy dalej. I nie denerwuj sie, bo bede musiala cie zacalowac na smierc i bedzie wstyd przy ludziach.
- Ah więc może przedstawisz mi tych, z którymi spałaś??- i się pozbierali do samochodu, skoro wstała
-To niewazne z kim spalam koedys. Po co o tym myslec? -zapytala i w aucie calowala go po szyi
- Skup się na zakupach...- powiedział odpalając samochód i pojechali na shopping
No to jak wysiedli go go za raczke trzymala i miziala. A potem z ekscytacja wybierala wszystko -A co myslisz o tej inspiracji? Za duzo niebieskiego co?
- Nie przeszkadza mi, ale to łóżko to chyba za małe dla niani...
-To mozna to lozko zastapic wiekszym rozmiarem. Albo szukamy czegos innego-rozgladala sie
- Rozejrzyjmy się, żeby mieć większy wybór i potem niczego nie żałować, si?
-Si, si, si-trzymala go i bujala ich raczkami i rozgladali sie -tu ladna lampa, a tutaj lozeczko...to sie w glowie nie miesci.