Nie jesteś zalogowany na forum.
- Nie musisz jej zakładać kochanie...- przyciągnął ją bliżej. - Pocałuj mnie..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie...-odparla znowu glowke przekrecajac na bok, ale nie wyrywala sie
- w takim razie chyba będziesz musiała się owinąć kocem...
-Moge isc nago. I tak jestem dziwka dla wszystkich-spojrzala mu prosto w oczy skoro ja tak potraktowal
przewrócił slepkami - i po co te wielkie słowa?
-Bo tak mnie potraktowales skoro mowilam Nie! Nie wiedzialam, ze jestes taki...Miguel, na prawde...niedlugo przestane cie kochac...
- Mozesz przestać histeryzować? - zapytał jak już go uruchamiała
-Tak. Przestaje. Nie ma co. Chce sie tylko ubrsc i stad isc.
- Dobrze... miejmy to z głowy...- no i wyciągnął kluczyk z kieszonki i ją uwolnił, a potem siebie - Pospiesz się..
-Nie badz bezczelny, zeby mnie jeszcze pospieszac-powiedziala gladzacnsie po nadgarstkach ale sie tak wyrywala, ze nawwt z boku nadgarstka jej krew poleciala
- W domu to opatrzymy.... Mówiłem, abyś się nie wyrywała...
-Bo mialam dac sie mu zgwalcic-westchnela i ubrala sukienke szybko i starala sie nie rozplakac po tym co jej zrobil. Bo jeszcze ta babe by zniosla jakbyzaraz wyszla, ale jeszcze to straszenie gosciem i cala ta akcja po tym jak mieli juz dobrze zyc
- Widzę, że płyta Ci się zacięła... - powiedział piorunując ją wzrokiem.
-Daj mi spokoj. Juz nawet nie moge sie czuc bezpiecznie przy tobie...jak mogles to zrovic?-zapytala jeszcze i wyszla z pokoju pierwsza
- Jezu... po co mi to było...- jęknął do siebie i poszedł za nią, ale żeby nic nie wykręciła to ją ofc objął mocniej w pasie. - Idziemy do samochodu i wracamy do domu
-Przeciez nie uciekne. Nie chce zginac-powiedziala jak juz ja tak mocno trzymal. Ale mueli takiego pecha, ze przy wyjdciu Ods ich zstrzymala -Boze Maria nadgarstek ci krwawi, co sie stalo?
to Mikie zmierzył Odę - Nie twój interes!
Jak sie uniosl to sie wystraszyla -Niezle sie wydalas..-rzekla do Marii -Ewidentniw zaburzenia psychiczne-rzekla i poszla dalej ofc plotkowac o tym do innych
Maria pokrecila glowa i poszla do samochodu
- Co za bezczelna suka... - powiedział i zerknął na Maryśkę - Idź do samochodu, zaraz wróce.... Oda! - zawołał za tą bitch, bo nie będzie go obrażała hahaha
Podeszla ale nie wsiadla, bo juz czula, ze moze jej cos zrobic ha
Odalys juz plotkowala, ale jak ja wolal to podeszla -Hm?
- Może się jeszcze nie zorientowałaś, bo za głupia jesteś, ale niektórych rzeczy się nie mówi SZEFOSTWU... Więc skarbie może jeszcze raz zamierzasz wykorzystać swoja poprzednią kwestię... - powiedział patrząc na nią.
-Bo krzyczales od razu, a ja wypilam szampana...no nie bede juz tak mowic, no...
- Parę bąbelków nie zwalnia Cię z myślenia... No chyba, że zamierzasz resztę dni spędzić na zmywaku... Pilnuj się, mam Cię na oku... - powiedział i poszedł do Marii - Personel tutaj czuje się jak w piaskownicy
-Zajme sie tym, ale nie dzis. Maja impreze-no i wsiadla do samochodu
to też się wpakował, zerknął na maryśkę i pojechali do domu