Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jesli bede chciala to ja sobie wybiore faceta. -odprla ale sie bala bo niewiedziala juz do cdego jest zdolny -Jesli zrobisz cos takiego to cie znienawidze.-patrzyla mu w oczy
Laska nie wiedziała, więc ofc, ze przyprowadziła faceta hahaha Miguel zerknął na nich, a potem na Maryśkę i czekał na jej reakcję
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie wystraszyla, az jej sie slabo zrobilo. No i zawstydzila sie, ze tak leze rozlozona. Spojrzala na nich, a potem na Miguela -Wiec nienawidze cie. Mozesz sobie juz o mnie pomarzyc jak kiedys. -powiedziala , a potem nie czekala juz na nic tylko zaczela glosni krzyczec by obsluga uslyszala
Mikie zasłonił jej usta - Uspokój się! Kiwnij głową, że nie będziesz wrzeszczeć...
Maria sie szarpala i nic mu nie kiwala tylko sie mocno szarpala
to ją zaczął macać po cipce, a tamtym kazał iść, więc uciekli jak tak się Maryśka rzucała, nie chcieli problemów ahhaha
Ale nie przestawala, bo miala jeszcze odrpbine sily, a jego tez juz nie chciala!
- Kurwa!! Maria, uspokój się! będziesz miała od wszystkiego ślady! Nie myślisz chyba, że pozwoliłbym mu Cię tknąć!!!
-Moge miec nawet rany! Wypusc mnie! Jej pozwoliles i jego sprowadziles! Tylko tak gadasz , ze bys nikomu nie pozwolil!! Jestes okrutny! Nie patrzysz na mnie i moje uczucia i moj strach!!! Nie chce na ciebie patrzec!!
- Nie puszczę Cię dopóki się nie uspokoisz! Więc opanuj się albo spędzisz tak całą noc.. - i ofc nie mógł sobie darować, więc wpakował się paluchami w jej cipkę
-Moguel zostaw mnie. Niewidzisz ze tego nie chce?! Nabralam sie na twoje zachowanie przed kinem. Jestes chujem jednak. Niespodziewalam sie wczesniej ze to zrobisz! Ze bys mnie oddal kazdemu!
- Na litość boską, Maria! Przecież wiesz, że zabiłbym każdego, kto by się kręcił koło Ciebie! To była niewinna zabawa.... Do niczego by nie doszło! Nawet nie wiem skąd wzięła tego faceta!
-nawet nie wiesz skad ona sie wziela. Przestan! Mowiles, ze go przyprowadzi! Wypusc mnie...chce jechsc do domu!
- Skąd jego wzięła! Nie słuchasz mnie... Powiedziałem kiedy stąd wyjdziesz... - powiedział i się wycofał, ubrał się i usiadł na kanapie naprzeciwko jej - W końcu się zmęczysz...
-ja nikomu bym cie nie oddala, a ty pozwoliles jej mnie gwalcic i jeszcze zaprosiliscid faceta ty to zrobil...jesli chcesz to cie zdradze, a potem ci opisE jak mnie rznal, a teraz nie mam nawet ochoty na coebie patrEc-i odwrocil glowe na bok
- Świetnie... Jutro będzie Ci potrzebny masaż od tego skręcania karku...
-Nie chce cie sluchac! Tyle zajmowales sie tym pokojem. A ja die cieszylam jak glupia ze o tym pomyslales! A ty zalatwiales goscia i laske, by sie mna zajeli. Nie wroce do ciebie do sypialni.-nie odkrecala glowy
- Nie będę się powtarzał, Maria.... ale skoro spędzimy tutaj tyle czasu to chyba potrzebuję więcej szampana...
Nie powiedziala nic tylko sie znowu szarpnela
POdniósł się i ją przykrył kocykiem - Uparta jesteś..
No to po tym przykryciu dopiero sie odezwala -Wypusc mnie.
- Będziesz grzeczna?
-Tak...-powiedziala i dopiero zerknela na niego znpowazna mina
Nie był naiwny hahahha Najpierw uwolnił jej nóżki, a potem sięgnął po kajdanki i skuł swoją ręczką, a potem jej i dopiero wtedy uwolnił jej rączki, ale została połączona z nim hahaha
Spojrzala na niego -Jak ubiore sukienke?