Nie jesteś zalogowany na forum.
Byla zadowolona. Podala mu raczke i wyszla z gracja. Az go pocalowala z tej radosci -I wszystkie kobiety beda mdlaly na widok takiego gdntwlmena.
to ją po brzuchu zmacał, aby jego ukochany synek wiedział, że tatuś jej obok, a matka nic nie znaczy hahahahah - Po tobie widać, że będą musiały się obejść smakiem...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Usmiechnela sie, bo mu wybaczyla wszystko w sypialni -Wiec chodzmy-wziela go za reke i poszli powoli przez czerwonybdywan
to ją objął mocniej. - Pamiętaj, aby nie pokazać za dużo...- szepnął jej do ucha
-Pamietam i bede uwazac-usmiechala sie jak robili fotki -Mamy stanac do zdjecia?
- tego nie lubię, więc ominiemy to naciąganie twarzy... Zabawimy się w kinie... - powiedział uśmiechając się.
-Bardzo chetnie-odpowiedziala z usmiechem i dumnie przy nim weszla do srodka
No to usiedli sobie w ostatnim rzędzie, żeby nikt ich nie podglądał - Myślę, że nie jesteś zainteresowana samym filmem...
-Jestem zainteresowana toba i tym jak jestes podniecony...-spojrzala na niego
- Będziesz miała okazję się o tym niedługo przekonać....rozchyl sukienkę...
Wziela sukienke teoche na bok, zeby odslonic cipeczke dla niego, ale patrzyla na ekran-Stwarzaj chociaz pozory na poczatku-usmiechala sie
- Przecież już to widziałem po montażu.... - szepnął jej do ucha i zmacał ją po cipce.
-Przed ludzmi-usmiechala sie i juz jej naplynelo podniecenie -Nikt mnie nie podnieca tak jak ty...-odszeptala mu
- Wiem... i gdy się dotykasz też myślisz tylko o mnie...
-Nie moge sie dotykac-spojrzala na niego z usmiechem i juz nastala ciemnosc bo sie zaczelo
- Ale robisz to...- powiedział ściskajac jej łechinke
Sapnela glosniej przy jego uchu bo tam miala buzke -Tak, zrobilam to rano...bylo bardzo przyjemnie.
jeszcze go dalej prowokowała!!! wpakował się paluchami w jej cipkę
Ktora byla bardzo mokra wiec bardzo ja to podniecilo i sie poruszala -Ay...wyobraze sobie, ze to twoj kutas.
- Na to jeszcze przyjdzie czas... - powiedział uśmiechając się
Dotknela go po udzie zmierzajac do krocza -Czy mnie zostawisz jak wczoraj?-przypomniala mu
- Zależy jak bardzo grzeczna będziesz....- powiedział unosząc brewkę
-Bede taka jaka zechcesz, Panie-zacieszyla sie
Uśmiechnął się - Uległa? Poczytałaś?
-Poczytalam...