Nie jesteś zalogowany na forum.
-Zwal sobie teraz sam skoro za duzo gadam. Oby bylo ci lepiej niz moje usta-wyprostowala sie
więc schował chujka i pojechał do domku, skoro się obraziła. Kątem oka tylko na nią zerknął i nie odezwał się do niej.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Przyjechali pod restauracje. Byl tu zawsze tlum ludzi. Maria weszla i wtopila sie w tlum i poszla do kibelka. Dzwonila do Nacho:(
Odebrał po 3 sygnale - W czym Ci mogę pomóc?
-Nie bede sie tlumaczyc z ostatniego...mam tylko pytanie. Jak sie czujesz po postrzale i czy jestes w stanie mnie porwac?
- Co?? - zapytał zszokowany - Najpierw mnie wrabiasz i cudem uchodzę z życiem, a teraz chcesz, abym Cię porwał??
-Mowilam, ze nie bede sie teraz tlumaczyc. Nie chcialam strzelaniny -westchnela -To ty wyciagnales bron.
- Jasne... mogłem dać się podziurawić jak sitko... Super pomysł, Maria... Wybacz, że nie skorzystałem..
-Mieli tylko cie zlapac-westchnela -No niewazne. Wiem, ze to popieprzone ze zadWonilam z taka propozycja...zdrowiej i uwazaj na siebie-powiedziala
I rozlaczyla sie. Usiadla na kiblu w restauracji
Nacho oddzwonił do niej po 10 minutach.
To Maria juz byla poza restauracja. Bo uciekla
Przez okno w toalecie, zeby ochrona jej nie widziala. Odwbrala tel
-Tak?
- Po co chcesz, aby ktoś Cię porwał? Coś się stało?
-Nie chce ktos. Chcialam ciebie. Miguel mnie nie szanuje...nie mowi mi prawdy. Juz nie moge tego zniesc.
- Masz paszport przy sobie?
-Mam w torebce...ucieklam z kibla restauracji oknem...nie wiem czy ochrona zauwazyla czy nie.
- Świetnie, ale masz za mało doświadczenia w tym świecie... Potrzebuję kilku dni, żeby wszystko zorganizować.... Wytrzymasz?
-Nie. miguel uwaza, ze znajdzie mnie szybko. Mysli, ze moze mnie oklamywac, a ja bede na jego żądania jak idiotka. Nie jestem idiotka! -usiadla na jakims kamieniu duzym-Fak...to nie bylo tematu. Nie moge tyle czekac.
- Kupiłaś nowy telefon? - zapytał i się uśmiechnął - Jeśli nie to cóż... Jesteś idiotką, mówiłem Ci, że masz uważać.... Jeśli ochrona się zorientowała, że zniknęłaś to właśnie Cię namierzają... Ich aplikacja działa bez zarzutu... Gdzie jesteś?
-Jestem w jakims dziwnym pustym parku. Nie bylam tu jeszcze. To jakis kilometr od restauracji Rosa. Od jej tylu.
- Wyrzuć telefon i torebkę... Przywiozę Ci ubrania na zmianę, nie ruszaj się stamtąd! - no i się rozłączył i zaczął działać.
A ochrona jak nie widziała Any to w końcu jeden z ludzików wszedł do srodka i się rozglądał za Maryśką
Maria byl tak zla na Miguela to zrobila to. Wyrzucila w krzaki telefon z torebka. Ale wziela paszport, no bo pytal Nacho o to. -Kocham cie Miguel...ale jak mnie nie szanujesz to koniec...-powiedziL do siebie -Mam tego dosc.
Ochroniarz jak nie znalazł Marii ani Any to co mógł począć? Dał znać szefuńciowi, że im zwiała.
- Znowu?! Jesteście beznadziejni! Namierzcie telefon! - a sam co mógł począć? Pojechał do Any, ale dzwonił do Maryśki.
Maria odeszla troche od tego tel i torebki. Nie slyszala. Niecierpliwila sie i stresowala. -Pewnie nie ty jestes nastepca...niepotrzebuje nas-pogladzila sie po brzuchu
Ana siedziala w domku z nowo poznanym fagasem
Podjechał na motorze Nacho i ją odszukał - Przebierz się... wszystko zostaje tutaj i spiesz się... Pewnie już się zorientowali...
Miguel się wkurwiał jak nie odbierała, wiec jak podjechał pod dom Any to nie gwałcił dzwonek i walił w drzwi
-Paszport-podala mu, a pozniej wziela ciuszki od niego i zostawila tam sukienke i tylem do nirgo ofc sie przebrala
Wiadomość dodana po 24 s:
Ana otworzyla wkurzona, ze ktos jej przeszkadza-Jezu Miguel co jest? Przerywasz mi randke.