Nie jesteś zalogowany na forum.
Wyśmiał ją - Daj spokój... Gdybyś zobaczyła jej męża to byś wiedziała, że nie jestem w jej typie, poza tym to rodzina..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Komu to przeszkadza...jestes bardzo przystojny-powiedziala i mocno mu obsunela skorke
zerknął na jej rękę, a potem na nią - Czyżbyś była zazdrosna?
-Nie jestem i nie bede-powiedziala i pocalowala go w usta, ale szybko i oderwala sie
- Jesteś pewna, że nie będziesz? - zapytał unosząc brewkę, skoro go prowokowała!!!!!!!!!!
-A chcesz mi cos pokazac? Lepiej sie zastanow...-raczka dalej ruszala pod stolem
- Bo co? Nie boję się...dobrze to wiesz..
-Chcesz, zebym byla zazdrosna? Powiedz to...
- Oczywiście, że nie...
-Wiec nie kombinuj...
ofc, ze chciał, zeby byłą zazdrosna, ale nie zamierzał sie do tego przyznawać ahhaha pokaze jej jak bardzo moze być zazdrosna haa - Jedźmy do domu..
Schowala mu penisa do spodni -Jak sobie zyczysz, Miguel...
Uśmiechnął się, zostawił hajs, zapiał spodnie i pociągnął ją do samochodu
W samochodzie byla taka milutka, ze sie nachylila i wyciagnela znowu jego chuja i zaczela obciagac
- Nie taki był plan, mała...
-Nie bylo konkretnego planu...duzy-zerknela do niego a pozniej wrocila zachlannie do penisa
zjechał na pierwszy lepszy parking i zgasił samochód - jesteś bardzo niegrzeczna...- i docisnął jej łepetynkę do oporu
No to wtedy nie mowila. Dopiero jak poluzowal troche to rzekla-musiales sie zatrzymac...niewytrzymalbys tej rozkoszy
- Sprawdzimy czy ty wytrzymasz... - powiedział zacieszony i poddawał się lodzikowi, skoro sama miała na niego ochotę
Miala ochote. Obciagala go zachlannie, namietnie i najlepiej jak ktokolwiek inny. Brala razem z jadeami
Ohhh no to wtedy ofc musiał jęknąć, bo 2w1 zawsze na niego działało.
i zw, teraz ja myjka
Jakaaa manaaa!
Jak jeknal to ona zamruczala -Wlasnie tak, Miguel-powiedzial jak jej sie podobalo i znowu mu tak zassala z jadrami mocniej nawet
- Za dużo gadasz... - powiedział co wiedział, zeby znowu nie jeczeć
Jak mogl przy tak dobrym lodzie jej tak powiedziec jak ona go pochwalil za jek. Odsunela buzke wtedy!
ooo to mu się nie spodobało! - Nie przerywaj!