Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale jak? Mam ciagle ochrone...nie wiem jakbym miala to zrobic.
Uśmiechnął się - Ja się tym zajmę.... do zobaczenia... Uważaj na siebie...i pozdrowienia dla rodzinki... - i się zmył uważając, aby nikt go nie zauważył
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria sie usmiechnela, ze czeka ja jutro cos ciekawego. Jak wracala z kibla to przeszla obok stolika rodzinki Miguela i zie jazzcze do noch usmiechnela radosnie, a potem wrocila do stolika-Juz jestem.
to trafiła akurat jak kelner im podał żarcie. - Świetnie, wróciłaś w samą porę...
A Lucia wcześniej nie zwróciła uwagi, ale jak Maryśka koło nich przeszła to zobaczyła, że jej brzuch odstaje, więc się sama domyśliła, że jest w ciąży i minka jej zrzedła. A mamusia pytała kto to jest.
- Żona Miguela...- powiedziała grzebiąc widelcem w talerzu.
- Znowu się użalasz nad sobą? Zajmij się dzieckiem i mężem, Lucia - powiedziała z pretensjami mamusia.
Aa kuzynka taka co sie zakochala w nim haha ah ten meksyk
-Idealnie, bo bardzo zglodnialam-inzajela sie jedzonkiem -serio dobre...
- Prawie jak kawior za 500 dolców - powiedział smiejac się i napił się winka, skoro ona nie mogła hahaha
Mogl tez nie brac ha
-Smakuje ci?-zapytala o tacos -Moglismy isc do ulicznej knajpki, ale za dobrze wygladales, zeby tam jesc tacos.
uniósł brewkę - Ah tak? Więc zamiast spędzać czas tutaj mogliśmy wrócić do domu i iść do łóżka..
-I wtedy bys mnie nienpouczal i kontrolowal-podniosla brwi -Powiedzmy, ze zaluje.
- Jak bardzo żałujesz?
-Bardzo, bardzo, bardzo-podniosla brwi i zasmiala sie
- więc dotknij swojej napalonej cipki...
Napila sie wody, a pozniej wsadzila raczke pod stol i dotknela sie po cipce pod sukienka patrzac mu w oczy -Dotykam jej...
- tak jak ja potrafię jej dotykać? - zapytał unosząc brewkę. - Jak bardzo jesteś mokra i jak bardzo mnie chcesz?
Maria wsadzila sobie pluszek do cipki obserwujac go, a pozniej wyciagnela i przysunel zie do niego -Sam sie przekonaj...-i podala mu pluszek do ust
tu miała szczęscie, bo to go nie odrzucało, wiec polizał, a potem zassał jej palucha i zacisnął ząbkami tego palucha patrząc jej w ślepia
To zablyszczaly jej oczka jak jeszcze go tak podgryzl. Zagryzla warge i ciezko juz jej bylo wytrzymac na miejscu. Pokrecila sie
Uśmiechnął się - Siedź spokojnie.... Jeszcze nie wracamy do domu
-Wiem, ze nie...ale chcialbys ja poczuc...-chwycila go za krocze
to sam ją dotknął po cipce - zawsze mam to co chce
-Mozemy...zabawic sie tak...-rozpiela mu rozporek i wsadzila reke
No ale rodzinka się zbierała, wiec mikie ją powstrzymał, bo respekt przed stara jedza czuł hahahah - Zaczekaj..- powiedział do maryski i skinął głowka na pożegnanie paniusiom
Mocnoej go wtedy scisnela za kutasa -Gentelmen...kuzyna cos za bardzo na ciebie patrzy...
Spojrzał na Maryśkę - Co znaczy za bardzo?
Wiec wyciagnela mu kutasa z gaci i raczka mu naciagala skorka -Moze jej sie podobasz...