Nie jesteś zalogowany na forum.
No to juz nie miala szans ucieczki wiec tyñko sie miotala, ale za dobrze ja trzymal. Pojechali do domu
Przyjechala do hotelu z OCHRONA. Weszla i przywitala sie ze wszystkimi -Wiem, ze to byla beznadziejna sytuacja ta bojka. To moj byly okazal sie wiesniakiem. Nie musial zaczynac...mojego meza sie nie prowokuje. -powiedziala do goscia z recepcji i podeszla do niej Oda
-Hoho: wygladasz jak milion dolarow. Maz w koncu ma miliony, prawda?
Maria sie zasmiala -Nie. Jestem jego zona, wiec MY MAMY MILIONY. a teraz zaprowadz mnie do nowego menadzera, prosze...
hahahhaha Mikie kochał Odę ahhaha Jedyna, która go doceniała hahah
Mikie na mieście załatwiał swoje sprawy, dla odmiany nie zajmował się dobrą zabawą w swoim klubie, ale sprawdzał jak tam jego dostawy białego proszku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Oda zaprowadzila ja wiec, jak Maria ja zgasila. Maria wlazla do biura i sie przedstawila.
-Tak. Wiem kim jestes. Diego Guero.
-Wiesz? Nie widzielismy sie wczesniej.
-Ale slyszalem o tobie wiwle. Ze tu pracowalas, pozniej zrobila sie z ciebie wielka Paniusia, bo wyszlas za milionera czy tam miliardera, a potem popsulas wizerunek swojego wlasnego hotelu...aa przepraszam, nie wspomne jak sie stalas wlascicielk. Z bezczelnoscia wyrzucilas swoich bylych szefow.
Byla w szoku, ze znowu ktos jej nie lubi
-Kto ci dal pozwolenie tak o mnie mowic, imbecil? Przyszlam ratowac wam dupe!
-To ratuj, a ja wychodze-powiedzial wstajac i minajac ja. Wiec go pociagnela
-Stoj! Chyba zartujesz?! To nie moja dzialka. Chcialam pomoc!
hahahahahaha tak podskakiwać szefowej?! Odważny ahahhahahah
-To co mam zrobic? I tak zrobisz co zechcesz. Jestes szefowa-powiedzial jej
-Wiec sie zachowuj, bo wyladujesz na bruku!-powiddziala ale sie za chwile uspokoila. Nie chciala nikogo straszyc przeciez zwolnieniem:( ale ja doprowadzil do szalu. Rzucila mu na biurko pomysly -Juteo przyjde. Porozmawiamy o tym, wiec sie przygotuj-no i wyszla sama
Mikie szybko się uwinął i jak ochrona nie doniosła mu o jej wyjeździe to podjechał pod hotel, ale niestety już było za późno, no ale wszedł sprawdzić jak załatwiła sprawy
To wyszedl za nia i zaczal wymachiwac reka gestykulujac
-Jutro mam wolne: teraz mam zmieniac wszystkie plany? Bo wymyslilas pare pomyslow?
-A co ty nie wiesz na czym polega ta praca?! Teraz ty robisz niepotrzebny szum!
aaa ofc Mikie się przebrał hahaha
i jak tak do siebie machali to im Mikie przerwał
- Jakiś problem?
-Tak, szczerze to mam problem-powiedzial Diego jak zobaczyl Miguela. Maria sie zaskoczyla, ze przylazl ja kontrolowac! I ze sie ladnie ubral
-Maria nagle przyszla i zmienia wszystkie moje plany i dotychczasowa prace.-dodal
- A co jej się nie podoba w twojej dotychczasowej pracy? Maria, co chcesz zmienić?
-Nic. Chce pomoc. Mam sporo dobrych pomyslow. Chce tylko porozmawiac i cos wymyslic.
- Dobrze.... więc jak ochłoniecie to porozmawiacie... Nie możesz się tak denerwować... Stres szkodzi dziecku.... - powiedział patrząc na nią. - Skończyłaś czy jeszcze masz coś do zrobienia?
-Jutro...porozmawiamy. Zmien plany. Bo pracujesz dla mnie-powiedziala bo chciala miec swoje slowo! A nie miguela slowo!! Chciala miec znowu swoja prace. Nie chciala byc taka szefowa, ale tak wyszlo.
Wziela Miguela za reke i wyszli przed hotel -Czemu tu przyjechales? Musisz a ztak mnie kontrolowac?
Zaskoczył się, że i jemu się obrywa - Maria... nie denerwuj się.... Nie chcę, aby mój syn od początku był nerwowy i niespokojny...
-Przeciez jesli tak bedzie to przez ciebie. Ty mnie kontrolujesz i robisz wiezniem-powiedziala zla bo juz diego ja tak zdenerwowal, ze sie wyzyla dalej na Miguelu
- Na litość boską! Przypominam Ci, że prawie straciłaś życie na tej pieprzonej Teneryfie! Daj sobie na wstrzymanie i siądź na dupie!
-Wiec nie bedzie obidu na miescie.
Westchnął - Więc zjemy tutaj skoro już jesteśmy?
No to juz jej emocje opadaly powoli -Mozemy tutaj zjesc...
- A jakie inne miejsce byś wolała?
-Przepraszam, ze sie unioslam...bylam zla na niego...nie na ciebie.Przepraszam...
Przytulił ją - Nic się nie dzieje, kochanie.... Wszystko jest ok...
Tylila go mocno -Juz ok...
hahahah za ojca go brała?! haha
- No to chodźmy do środka coś zjeść... Musisz się zdrowo odżywiać, kochanie..