Nie jesteś zalogowany na forum.
Mikie już się miał czepiał, ale na szczęście Maria uratowała sama siebie hahaha - Słyszałeś... nie jest zainteresowana rozmową, znajdź sobie inną koleżankę..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Mozemy uprawiac sex, jak najbardziej-odpowiedzial Marii ignorujac Miguela slowa
Maria miala minke
-Mysle, ze nie...
Mikie w końcu wstał do niego - Jeszcze raz musisz usłyszeć nie, żeby zrozumieć czy znów mam ci przypierdolić skoro nie rozumiesz po hiszpańsku...
-No coz...nie chcialem, ale przypomniales mi o tym, ze mi przypierdoliles...wiec pora sie odwdzieczyc-powiedial Paco i zacisnal piesc i z calej sily pryzpierdolil mu w morde
Maria wstala i az pisnela zaskoczona
łahahaha tego się Mikie nie spodziewał, ale zaraz się pozbierał w sobie i za to i za okreslenie maryska była przyłożył paco i czekał na posiłki, bo przecież paco zaslużył na dużo większa karę niż myślał ahha
No to Paco sie rzucil na niego i upadli na stol ktory przewrocili i dalej go Paco napierdalal hahahaha to nie nyl wymoczek.
Maria zawolala ochrone, wiec zaraz przylecieli i ich rozdzielali
Mikie się już nie patyczkował i jak każdy był oddzielnie to się wyrwał z rąk ochrony i wyciągnął broń i celował do Paco - Może tym razem zrozumiesz, że masz spierdalać raz i na zawsze!
Paco sie osral, bo sie broni nie spodziewal. Maria tez sie nie spodziewala, ze taka akcja wyjdzie.
Miala adrenalinke. Nie powstrzymywala Miguela ha bo sam dobrze wiedzial co robic.
-ProsE odlozyc bron-powiedzial jeden z ochrony -Wezwiemy policje.
- Dzwoń nawet do papieża... ten typ nigdy więcej się tu nie zjawi.... a teraz go wyprowadźcie póki jestem miły.... - powiedział patrząc z mordem w oczach na Paco.. No i zleciała się ochrona Mikiego i też szykowali się po broń - Spóźniliście się... pan już wychodzi...
-Jeszcze zobaczymy-powiedzial Paco a ochrona go wyprowadzila szybko zeby widcej nie bylo zadym.’jakas menadzerka nowa przepraszala ludzi za te cala sutuacje.
Maria aie zblizyla do Miguela z chusteczka i przylozyla mu do kacika ust -leci ci krew. Moglabym ja wylizac, ale nie publicznie.
Mikie więc póki co grzecznie schował broń,a potem na nią spojrzał - Co to kurwa było?! Podobno to TYLKO kolega... Masz mi coś więcej do powiedzenia?!
-Chcesz zrobic lepsza scenke tutaj? Mysle, ze kolacja jest nieudana i wracamy do domu..
- Możemy dokończyć na osobności... na pewno mają wolny pokój..
-Nie ma problemu-powiedziala
I zawolala menadzerke -Poprosimy najlepszy pokoj na jedna noc...i jakies mrozonki do tego. Nie chce by moj maz mial siniaki
- Obejdzie się.. - powiedział patrząc na Maryśkę - Ktory pokój?
-Nie obejdzie sie.-odprla i wziela klucze od babki -Wiem gdzie jest tne pokoj. To moj hotel...od zawsze-i wziela Miguela za reke i
Poszli do windy
w windzie patrzył na nią - Grasz na czas...
Ona patrzyla na niego -Nielubie patrzec jak ktos cie bije...
- Nie zgrywaj idiotki, Maria! Zamierzałaś kiedykolwiek powiedzieć prawdę?
-Co to za roznica? Nie wnikalismy w to w tamtej rozmowie. Byla krotka. Po co wracalc do tego co bylo? To totalnie niewazne dla mnie.
- Naiwnie wierzyłem, że jesteś szczera, nie wiedzialem, że owijasz w bawełnę zamiast powiedzieć co i jak!
-Naiwnie wierzylem? Co ty chcesz teraz wzbudzic we mnie poczucie winy? Nic nie powiedzialam na jego trmat. Nie oszukiwalam wiec. Po co ty do tego wracasz?
- Ah więc ja nie będę mówił nic to też nie będziesz miała pretensji, że coś ukryłem? Świetnie... taki układ mi pasuje
Zasmiala sie -Przeciez ty nigdy nie mowisz!-krzyknela az z wkurwu -Sama musialam sie dowidywac o co chodzilo z podejrzana sprawa dziewczyny z Neapolu!
uniósł brewkę - I czego się dowiedziałaś?