Nie jesteś zalogowany na forum.
to miała mega pecha, bo ktoś leciał i jej chciał ukraść torebkę i żeby nie wrzeszczała to od razu dostała w ryj bez żadnych delikatności.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Hahah no to byla zaskoczona i puscila torebke w ktorej praktycznie malo kasy miala. Tylko dokumenty:(
Upadla i zlapala sie za buzke. Nie wiedziala co sie dzieje, ze ma takiego pecha dzis
to jeszcze dostała szmate w usta, bo majtki miała na sobie, co począć i ją zaciagnęli we dwóch do samochodu i pojechali w siną dal,a Mikie dalej się upijał.
Za to sie caly czas szarpala skoro nie mogla krzyczec. Szarpala sie non stop bo mial jeszvze duzo sily
to znów dostała w ryjek:( i założyli jej worek na łeb, any nie wiedziała dokąd jedzie.
Mikie zapłacił za swojego drinka i się pozbierał przed siebie.
W koncu przedtala sie szarpac by oszczedzac sily. Siedziala spokojniej by nie zemdlec z braku powietrza. Bala sie i trzesla juz. Nienwiedziala co sie dzieje.
Czula, ze tak bedzie, ale miala nadzieje, ze spotka kogos znajomego. Wysiedli i poszli do sklepow. Maria chciala kupic sobie troche ciuchow i kosmetykow, ktore uzywala wczesniej. Ale
Rozgladala sie za kims znajomym lub jakas straza miejska czy policja by moc sie uwolnic
to miała pewnie szczęście, bo jakiś policjant szedł po początki dla siebie i kolegi, który czekał na parkingu
No to Maria wsadzila w rece ochroniarzom torby z jej zakupami i szybko sie wyrwala i podleciala do policjanta. -prosze mi pomoc! Porwali mnie!
Policjant spojrzał na nią - W porządku, ale proszę się uspokoić... Kto Panią porwał? Może ich Pani opisać?
-Oni! I Victor. Nie wiem kim sa...prosze mnie stad zabrac, szybko...
Policjant zerknął na nią- w porządku, proszę za mną.. - powiedział i ją zaprowadził do samochodu gdzie kolega czekał
-Jestem Maria Espinosa Garcia-powiedziala jeszcze i wlazla do samochodu szybko
No i ją zabrali na wycieczkę.
Mikie skończył spotkanie ze soją koleżanką
I tak policjanci zabrali Maryśkę tutaj
i spotkała się z Mikiem
- Zgubiłaś się, baby girl? - zapytał i policjanci się zmyli i zostali sami
Zlapala sie za glowke i spojrzala za policja. Nie mogla uwierzyc, ze sie nabrala. Spojrzala na Miguela
-chyba jestem w tym miejscu, gdzie musze byc...
Uśmiechnął sie- Chyba powinienem powiedzieć, że policjanci pracują dla mnie... Dalej chcesz zwiedzać czy wrócimy do domu?
-juz to zrozumialam...-westchnela -Wole zostac tutaj chwile-bo to bylo ladne miejsce
Mikie ściągnął okularki i je schował do kieszonki i podał jej rękę - Idziemy? Chyba nie chcesz zostać na plazy mając jeszcze tyle do fal..
No to siw przelamala i zlapala go za te reke -Dlaczego ubierasz te okulary? Nie potrzebujesz ich, prawda ?udajesz na miescie...
- To zerówki... Nie każdy musi wiedzieć o mnie wszystko..
-Jestes sptrytny...-powiedziala patrzac przed siebie na wode -czego jeszcze nie wiedza o tobie?
- Zależy kogo zapytasz... - powiedział jak tak sobie spacerowali za rączkę i ją tak objął
- Twoje zakupy są w domu gdyby CIę to interesowało
Dziwila sie, ze mial takie odruchy czulosci, a byl gwalcicielem i porywaczem. Nie wiedziala co sie dzieje.
-Uff to dobrze, ze dostaly nozek i trafily do domu-puerwszy raz zartowala
seryjnym w dodatku ahahhaha
- O jaka dowcipna... Jadłaś coś?
-Nie...nawet o tym nie pomyslalam...
to skorzystał z okazji i ją pocałował
- Więc zobaczmy co serwują w knajpach..
Oj jak ladnie! Ha
Az dluzej po tym na niego spojrzala, a potem odwrocila wzrok -to prowadz...-bo wiedziala ze ona nic nie ma do gadania -bede tak siedziec w domu calymi dniami? Chce sie czyms zajac...
- Co byś chciała robić? - zapytał jak już tak zmieniła nastawienie! i poszli usiąść przy plaży, więc ZMIEŃ temat haha