Nie jesteś zalogowany na forum.
Najpierw wytarla buzke i poprawila makijaz ha a pozniej usiadla wygodnie i podwinela sukienke. Zerkala na niego
to ofc, ze ją zmacał!
- Nie chciałbym Cię martwić....
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zagryzla warge patrzac jak jego raczka ladnie pracuje, a potem spojrzala na jego buzke -Czym?
- Obawiam się, że będziesz musiała dokończyć sama jesli nie znajdzie nigdzie zjazdu...
-Nie musisz dokonczyc...-usmiechnela sie i sie nachylila na jego raczke od boku i wdychala jego zapaszek
to mikie zanurkował wtedy pod jej gacie i się wpakował paluchami w jej cipkę - Wytrzymasz?
-To zostaw juz...-mruknela i az usteczkami przejechala
Po jego koszuli
- Chcę, abyś nie mogła wytrzymać... abyś pragnęła więcej....- i zerknął na nią, a potem znowu na drogę.
-Bardzo cie pragne...znajdz zjazd, a wejde na ciebie...-szepnela mu
Mikie zabrał paluszki z jej cipki i je powąchał! - Uwielbiam twój zapach...- a potem polizał jej - i twój smak... - i jechał dalej rpzed siebie
To go juz coraz bardziej chciala! Nakrecila sie strasznie i sie ofpiela i calowala go po szyi
i w końcu trafił na zjazd, więc zjechał i machnął ochronie, aby jechała dalej i zerknął na Maryślę - wysiadaj..
-A nie wsiadaj?-zapytala, bo wolala na zewnatrz sie nie bzykac ha
- Nie...- i sam wysiadł, bo spoko, że na zewnątrz będą!!! i sam już ściągał gacie w dół
Wysiadla do niego szybko i podeszla blisko. Sciagnela z siebie majteczki, a potem odwrocila aie tylem i podwinala keicke seksownie by mogl juz dojrzec jej tylek
to ją pchnął na maskę tak pięknie jak dziwkę
i się wpakował chujkiem w jej dupkę, bo się tego nie spodziwała haha
To jeknela glosno bo ja zabolalo! Skrzywila sie jak nie widzial jej minki ha ale jej dupka sie szybko przyzwyczaila i juz nie bylo zle
ale chciał jej pokazać, że to nie będzie takie romantic bzykanko jak na filmie w kinie więc już miała więcej atrakcji na tym bzykanku i leciał, aby nic mu w samochodizku nie uszkodziła od przodu hahaha i już w cipkę od tyłu ją posuwał tak uwieszoną na samochodziku
-O faak...-jeknela jak jej bylo dobrze, a maska ocierala jeszczze jej lechte hahah tylko sie teoche bala ze zleci
- o tak, chcę cię pieprzyć tak ostro, mała... - szepnął jej do ucha jak się tak poczuwała, a potem jej dał trochę wytchnienia i się odwrócili i już ją posuwał tak, ze mógł widzieć jej ryjek i trochę romantyzmu mogła poczuć, więc delikatniej się poruszął chujkiem w jej cipce i całował ją w usta
Czyli cos juz mu sie poprawialo ha krok po kroczku
Macala
Go po plecach, po ramionach. Calowala go tak jak on ja.
Potem jeszcze go podrapala lekko w ramionka
i to nie był ukochany samochód mikiego, więc ja posuwał na masce:(((
Juz go zaczela sciskac za tylek. Zasysala mu usta i tez jeczala mu przy tych usteczkach, jak jej bylo tak super na tej masce. Miala mega adrenalinke
to ją złapał jeszcze za szyję i poddusił i się już pchał na conana i tak mu sie doszło i który to juz raz mogła poczuć jego cudowną i PYSZNĄ spermisozkę haha
Zaraz ojcem zostanie!
A ona zaraz za nim i sie zaciskala mocniej uruchamiajac awojego kegla, a potem opadla z sil