Nie jesteś zalogowany na forum.
- ty mi się bardziej podobasz...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie usmiechnela milusio -Konplementy 6/10.
- Ooo idzie w grę...- powiedział z uniesioną brewką.
Cmoknela go w policzek i weocila wzrokiem na ekran bo juz byla koncowka filmu.
to bezczelnie wsadził reke w jej kiecke i macał ja po cycku.
Odwrocila wiec glowke znowu-Miguel, przestan...bardzo mnie to kreci...-szepnela do niego bo miala wrazliwe cycuszki
usmiechnał sie - więc pokaż jak bardzo... chętnie zobaczę jak twoje sutki stoją sztywno jak mój kutas...
ofc paulinka dzwoni...
To dotknela go przez spodnie po kutasie by sprawdzic czy mowi prawde, ze juz sie nakrecil i stoi
no i spoko, ze sie nakrecił, ten szybko powstawał lol2 wiec uniósł brewkę jak ona go zmacała.
Ale zapalily sie swiatla. Bo film sie skonczyl. Zabrala reke jego ze swojego cycka -Ayy...koniec. Dziekuje za randke-usmiechnela sie i przejechala mu paluszkiem po ustach i podniosla sie z siedzenia
Zerknął na nią. - Wykończysz mnie... Jeszcze chcesz coś zwiedzić?
Jak mial wzwod to chciala go pomeczyc-Mozemy sie przejsc po parku. Jest niedaleko...zjemy lody...
- Zapomnij! - powiedział od razu jak rzuciła o tych lodach, bo by doszedł w tych spodniach hahaha - Ale wiem gdzie możemy się wybrać... Będziesz grzecznym pieskiem w torebce - powiedział unosząc brew
-Coo? Co to znaczy? -zapytala patrzac na niego uwaznie
- Zobaczysz...- powiedział i się podniósł i kierowali się w stronę wyjścia
Szla z nim, ale troche miala napiecia, bo nie wiedziala co to znaczy pies w torebce!
hahaha miała być ozdobą! jak chihuahua hahaha wsiedli do samochodu i Mikie zadzwonił do domcia - Powiadom don Mateo, że wpadniemy z wizytą... Będziemy do godziny...- i zerknął na Maryśkę.
-Kto to jest? Gdzie mnie zabierasz?-zapytala zniecierplwiiona juz
- Za miasto.... Don Mateo to szanowany człowiek w naszym świecie, nie narób głupstw, kochanie...
-Bede grzeczna, tak jak i ty u moich rodzicow-powiedziala i zmacala go po kroczu w aucie
- Bo będziesz musiała się zaraz pochylić i zerżnę cię w tą twoja niewyparzoną słodką buźkę...- powiedział zerkając na drogę
No to sama to zrobila po chwili. Wyciagnela mu chujka ze spodni i tak ladnie sie zajela nim
to jeszcze musiał jej pokazać, że on tu jest bossem mafijnym i jeszcze w paszczakuz jego chujkiem poczuła jego paluchy!
No to znowu ja zerznal mocno:( troche pozalowala pomyslu hahaha jak jej prawie usta rozwrwal.
Poddawala sie juz temu co robil, a gdy odpuszczal troche to sama go ssala
i jej odpuścił na dobre... kiedy doszedł i zalał jej zajechany ryjek i aż sobie westchnął z radosci, ze wszystko z niego wypłynęło. - Usiądź obok i podwiń sukienkę, Maria..