Nie jesteś zalogowany na forum.
-Nie mam broni. Na strzelnicy beda slepaki. Nie pozwole ci sie zabic-powiedziala Maria
-Co to za temat o smierci? Lepiejw zniesmy toast za wasz zwiazek, zeby dlugo trwal i szczesliwie-powiedziala mamusia podniszac kieliszek z winem.
Ojciec niepewnie poszedl w jej strone
to mikie szepnął do Maryśki - za 365 dni..- i napił się winka.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Patrzyla mu w oczka i usmiechala sie, a potem sie napila.
-Kocham cie...-powiedziala do niego glosno przy rodzicach.
Mamusia luknela az na ojca wzruszona. On byl niepewny dalej do Miguela. Chcial go sprawdzic.
w jej towarzystwie mógł trochę ustąpić. - A ja Ciebie...- zerknął na rodziców jak zjadł - Pozwolą Państwo, że Maria pokaże mi swój pokój? Jestem ciekaw gdzie się wychowała...a tak z zaskoczenia nie ma okazji ukryć tego, o czym nie chcę abym wiedział..- powiedział z niewinną minką
-Oczywiscie...Maria zaprowadz Miguela-powiedziala mamusia bo nie miala problemu -Akurat dopiero planowalismy remont calego mieszkania, wiec wszystko sie ostalo.
-Ociagaliscie sie z tym i teraz musze odkryc tajemnice
Pokoju-zasmiala sie Maria no i poszli do jej pokoju
to jak zostali w końcu sami to ją przyciągnął do siebie i pocałował, a skoro już miała taką krótką kieckę to od razu się pchał do jej cipki łapencją
-Uslysza-powiedziala calujac go coraz bardziej zachlannie
- więc zejdź na kolana, a ja będę grzeczny...- powiedział zacieszony i podwinął jej kieckę i ściągał jej majchiochy
-Powiedz...jak bardzo tego chcesz...
- Dowiesz się jak bardzo gdy się w tobie spuszczę...- powiedział zerkając na nią. - albo zerżnę cię na tej podłodze, Maria..
No to zeszla na kolana patrzac na jego buzke, a potem otarla sie ustami i jego krocze przez spodnie
Uśmiechnął się- grzeczna dziewczynka... Potem pokażesz jak się bzykałaś gdy rodzice byli w domu...
-Jestes bardzo zboczony-rzekla i zsunela mu spodnie i robila tak orzez majtki
Pokazał jej jak bardzo jest zboczony i sam zsunął majciochy i ją trzymał za łepetynkę i się pchał chujkiem, aby pamiętała jego chujka to na bok leciał
No to nie mila wyjscia. Musiala tak przynmowac i dobrze pamietala jego chujka. Dotknela go za udko
Za posłuszeństwo dostała nagrodę i już sie pchał w jej głębokie gardło, bez obijania sie na boki
I bylo brutalnie jak wyciagal albo wypadl
Rodzice sie nie spodziewali co tam sie dzieje. Ojciec by go zabil. Popijali winko inuznali, ze onu zaraz wroca jak on obejrzy pokoj.
o taaak, jeszcze jej poakzał jak to jest jak chujek nie tylko posuwa ją w tyjek, ale jakie klapsiki może dawać chujkiem
I jej sie spodobalo to! Wyciagnela jezyk bardzo poczuta i spojrzala na ejgo podniecone minki
nył tak zachwycony, że zapomniał, że ona miała wcześniej problem... wiec znowu próbował iść na całość!
Udalo mu sie jakos to wcisnac ale od razu wypluka haha i zakaszlala.
to ją trzymał za główkę i się pchał od nowa chujkiem, skoro wypluła!! co za zniewagaaa! i nie pozwolił jej się odsunąć, sam ją posuwał w paszczaka za karę!
i jej nie odpuścił ani na chwilę! nieważne czy się krztusiła czy nie.. Leciał tak sobie a najlepsze zachwycony lodzikiem aż ją docisnął do oporu
i się szczęsliwie spuścił w jej gardło i aż mu się jęknęło z radości.
Hahha to ja wykonczyl. Az jej rozmazal make up jak jej lezki polecialy od zakrztuszenia sie, ale pozniej wypila jego sperme przypominajac sobie jej smaczek:D
Uśmiechnął się i podciągnął gacie. - Twoja kolej... Połóż się na łóżku, mała...
Patrzyla na niego dalej z pozadaniem i polozyla sie na lozku rozkladajac nozki. Juz byla lsniaca bo ja najrecil tym biciem kutasem ha