Nie jesteś zalogowany na forum.
-Chyba rozpieszczam-pozniej lukbela na niego i taki miala ladny usmieszek
to się zacieszył i ją zmacał po policzku, a potem złapał za kark i w pól sekundy była przy jego chujku - Teraz możesz rozpieszczać...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To nic nie powiedziala tylko od razu poszla na jadra tylko
no to jego chujek zareagował, nawet szybciej niż przy jej macankach - oh kotku...
-Odprez sie...a potem co ci powiem-no i poczula sie jak dziska i tak go zschlannie ssala
tym razem więc nie przeżyła szoku jak ostatnio, ale złapał jej ryjek i wpakował jąderką w jej niewyparzoną buźkę
Jeszcze tak lizala je
nie przeszkadzało mu, wręcz przeciwnie, więc korzystał z przyjemnego lizanka. - nie przestawaj... - i dupką się pchał, bo odpasa w dół był zdrowy
Juz leciala jej slina ale sie nie przejmoala tylko dalej tak brala by doszedl bez mozliwosci dziecka
no to jak prowokujesz to ją szarpnął za włoski do góry i się wpakował chujkiem mokrym od jej śliny w jej cipkę, niech sobie weźmie to co mu oddała haha
Ona byl na dole czy jak? Zaskoczyla sie i tyle jej nie ruchal, ze juz czula ze jest wykonczona hahah byl bardzo niewyzyty
najpierw byłą na dole, ale tylko po to aby jej pokazać jak on lubi... A potem się obrócili i ona była na górze.
-Jestes niemozliwy..-szepnela i calowala go
- Dopiero dowiesz się jak bardzo...Doprowadź nas do orgazmu, myszko...
-Poczuj jak jestes we mnie caly, jak sie rozpychasz-jekbela
to za tą dupę ją docisnął do siebie- właśnie tak, chcę cię czuć...jaka jestem mokra dla mnie i dzięki mnie... Jak zaciskasz się na moim kutasie, bo ci dobrze..
-Wez cos swoje...spusc sie we mnie-powiedziala nakrecona i szybciej go posuwala -Kochanie..
takiej zachęty to by nigdy nie mógł przepuścić, więc z radością się spuścił i nawet jęknął szczęśliwy z jej prośby
I sie pozacislala na nim, a potem zeszla i posprswdzala jego rany.
zaśmiał sie - Nic mi nie jest....rozluźnij się, mała..
-Nic nie jest twojemu kutasowi. Jest tak samo sprAwny jak wczesniej-puscila mu oczks -I jest...podniecsjacy...twoje cialo...
- Bo nie skończymy...- powiedział zerkając na nią. - Będę musiał wyjść jak tak dalej pójdzie..
-Mialam ci sie przyznac do czego...wtedy na lodzi...obciagalam twojego penisa pierwdzy raz...i pierwdzy raz...w ogole...
- Serio? - zapytał zaskoczony - Nigdy wcześniej tego nei robiłaś? Obciągasz po mistrzowsku..
No to teraz ja zawstydzil serio! -Ayy...moze dlstego ze chce ci sprawic duza przyjemnosc...do tego namietnosc i zachlannosc...