Nie jesteś zalogowany na forum.
jak mogła spać z jego chujkiem w środku?!! ahhaha
Mikie nieświadomy, że ona taka nieczuła jeszcze ją miział po plecach głupi:(
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Nie spala hahaha czula go ale pozwalala mu sie grzac, to byla mila! Musiala
Odpoczac po takich przezyciach. To chociaz milczala i ofpoczywala go tulac
aż go zmartwiła ta cisza i zerknał na nią- wszystko ok?
Otworzyla oczka i usmiechnela sie do niego ladnie -Tak, bardzo ok. Tyle czekalam na ciebie...dopiero przedwczoraj sie wynioslam.
- Nie muszę chyba mówić co myślałem o tej decyzji...- powiedział przypominając sobie jak zobacyzł na kamerkach jak ona się pakowała,a głupia Elisa zamiast ją zatrzymać jeszcze jej tam pomagała
-Mogles dac mi jakis znak, ze zyjesz...chociaz jedno slowo...
- Nie po to zacierałem ślady za tobą, aby to zniszczyć... Nie łatwo znaleźć kobietę podobną do Ciebie- i wiedział co mówi, skoro 4 lata jej szukał ahhaha - A później się trochę skomplikowało w Palermo i musiał przeczekać kolejny czas..Powiem Domenicowi, aby wgrał Ci aplikację i będziesz mogła sprawdzać gdzie jestem, aby mieć pewność, że pamiętam o tobie i żyję..
-Tak...chce to miec...ale rozumiem, ze to bedzie zdarzalo sie czesto...
- Chwilowo skupię się na swoich biznesach, więc powinno być spokojniej
-Przez jakis czas zajmowalam sie nowym hotelem...ale to bede musiala opowiedziec ci jak wrocimy do domu...zreszta pewnie wiesz jsk mnie podglsdales.
- coś tam widziałem.... Chcesz się położyć w sypialni?
-Chodz, polozymy sie tam razem. Odpoczniesz jeszcze troche, a potem pojedziemy do domu...i chcialam jeszcze powiedziec, ze jestes najsilniejszym
Mezczyzna na swiecie-usmiechnela sie do niego -Dzielnie zniosles to zszywanie.
- to i tak były luksusowe warunki... Spróbuj zszyć kiedy nie masz lekarza w pobliżu...
-Mysle, ze to umiejetnosci ktore sie przydadza...-wystawila mu jezyk -Na szczescie umiem szyc...mowie o materialach
- Nie ma mowy! Nie będziesz mnie oglądała w takim stanie...- bo nie będzie jej zabierał na żadne takie akcje i poszli do tej sypialni i się położyli i już nie grzał chujka w jej cipce;(
-Nie bedziesz w takim stanie. Nie po to mnie odnalazles, zebym miala na to pozwolic.-polozyla sie i odpoczywala
- Co to znaczy? - zapytał jak się pogubił w jej toku myślenia.
-Miguel...myslisz, ze bym siedziala bezczynnie jakby cos ci sie dzialo? Bronilabym cie...-powiedziala, ale czekala az jej zakaze
i świetnie to przewidziała! haha Spojrzał na nią - Bransoletki nie ruszają się z domu! Jeden taki numer a z nami koniec...
Podniosla brwi -Zobaczymy...nie jestem twoja bransoletka-odwrocila sie tylem do niego
- Na litość boską, Maria.... Bo będziesz siedziała w pokoju zamknięta...- powiedział jak uciekła od niego
No to wrocla do niego przodem i spojrzala mu w oczy -Nie wyprzedzajmy sytuacji...na razie jestesmy tu i teraz, ok?
- I będę na Ciebie musiał uważać....- powiedział i zamknął ślepka, zastanawiał się na chuj mu to wszystko, skoro ona nie chce być posłuszna!!!!!!!!
To jaknsie zastanawial to ona go tulila do siebie do klaty. Miziala po wloskach i muskala ustami po glowce
- Rozpraszasz mnie, kochanie - powiedział uśmiechając się.