Nie jesteś zalogowany na forum.
- Dopiero gdy zjawiłem się w domu Massima... 3 tygodnie temu... Wiedziałem, że Domenic i inni Cię pilnują..w domu były kamery więc mogłem Cię obserwować..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Widziales mnie? W sypialni lub w lazience? -zapytala bo lazila na babk nie raz tam nago czy cos haha -Miales rece orzy sobie?
Uśmiechnął się - Mój kutas uśmiechał się do Ciebie pod prysznicem... a Ty? Miałaś ręcę przy sobie?
-Obserwowales mnie...nie trafiles na ten moment kiedy sie dortykalam?
- Kiedy woda paruje niewiele widać, kochanie...- powiedział zasmucony. - I nie każ mi dzwonić po Natashe!
Rozdziabila buzke -Nie kaz mi nacisnac na twoja rane! -i sie rozesmiala
- Wtedy dłużej nie będę mógł CIę pieprzyć, więc to chyba kiepski pomysł...
-To wtedy sama zadzwonie po Natashe...
- Po tym bezczelnym odprawieniu jej? - zapytał rozbawiony. - Jeszcze żaden klient chyba nie kazał się jej odsuwać... ale dość o niej... Może więc pokażesz jakie miałaś niespokojne rączki beze mnie?
Usmiechnela sie niewinnie -Dobrze, ale...musialbys sciagnsc spodnie i bokserki...zebym widziala...jak regsujesz-spojrzsla mu w oczka
uśmiechnął się - Masz to załatwione - i przerwal im domenic.
- James dzwoni..- i podał telefon mikiemu
- Wybaczcie, zaraz wracam - i poszedł porozmawiać z jamesem na osobności
No to Maria wziela soczek jeszcze ze sniadania i dopila, a potem sie wygidniej rozsiadla na kanapie -tylko nie mow, ze cos nie tak...wiesz, ze mial krwotok i nie moze teraz nigdzie jechsc...-spojrzala na domenica
Uśmiechnął się - Twój chłoptaś w tydzień się pozbiera i będzie jak nowy.. Massimo wróci sam na Sycylię, więc możesz być spokojna...
-To nie chloptas tylko mezczyzna-powiedziala wyraznie i sie usmiechnela -Wiem, ze sie pozbiera...musi.
- Nie przejmuj się, dwie strzelaniny w miesiąc to niezłe wyzwanie...- powiedział zacieszony
James zdał relację z Sycylii i ofc musiał! - Niańczę cię miesiąc, a Ty przy pierwszej lepszej okazji uciekasz do tej niuni...
- Wyczuwam nutę zazdrości, James... Zabaw się na miejscu zamiast marudzić.... Czekam na kolejne sprawozdania, w kontakcie...- i się rozłączył.
-Dlaczego?-zapytala i wstala do Domenica i podeszla blisko by nie mowil glosno-To wszystko o interesy czy ma wielu wrogog krorzy chca go zabic?
- Nawet sobie nie wyobrażasz ilu z tych, co prowadzi interesy chce się go pozbyć... Ma więcej wrogów niż przyjaciół.
No to juz analizowala wszystko w glowce -Rozumiem...Musi teraz nabrac sily i byle nikt go nie probowal zaatakowac:
- Miejmy taką nadzieję...- i zjawił się Mikie
- Domenic nie będziemy Cię potrzebować, jedź odpocząć, ochrona niech będzie w pobliżu... Wieczorem wrócimy do domu, prawda? - zapytał zerkając na Maryśkę
-Tak, kochanie...-powiedziala chcac zobaczyc jego reakcje jak tak pierwszy raz rzekla i to jeszcze przy kims ha w koncu miala byc posluszns przy innych
Domenic uniósł brewkę, ale Mikie nie zareagował hahaha - Możesz odejść...- powiedział i Domenic się zwinął, a Mikie zerknął na Maryśkę i rozpinał spodnie - Coś miałaś mi pokazać
Zagryzla warge i jak rozpinal spodnie to sciagnela z siebie sukienke, bo wiecej nic nie miala
- Uwielbiam ten widok... Niczego więcej mi nie trzeba... Przy tobie nie potrafię się powstrzymać...
Nigdy tego nie robila przed fscetem, ale ja tak podkrecal tymi slowami, ze nie rozmyslila sie. Usiadla przed nim na sofie i zaczela sie dotykac jsk chcial otrzsc na nirgo tak wlasnie
Uniósł brewkę i przysiadł się koło niej i uwolnił swojego chujka, aby mogła lukać.