Nie jesteś zalogowany na forum.
-Zimno mi sie zrobilo. Nie wstydze sie-zasmiala sie -Nie pije skoro sie nie chcesz ze mna upic.
Uniósł brewke - ostatnie o czym myślałem to to, że się wstydzisz po tym jak się pieprzylismy..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ayy jestem taka wstydliwa, ze juz nie zobaczysz w swietle mojej cipki-udala niewiniatko
Roześmiał sie - i w dodatku klamczucha z ciebie..
-No nie…a zadnego komplementu dla mnie nie masz? Ze jestem piekna czy cos?
- chyba za dobrze mialas z moim niedojebanym wcieleniem..
-Nie mow tak. Spodobalo mi sie to. Na poczatku myslalam, ze nie wiem jak wytrzymam z…takim toba. Ze sie tak mocno przejales tym gwaltem i w ogole taki wrazliwy…a teraz wiem, ze bede teksnila-zacieszyla sie
- wziął sobie zaliczkę na poczet nocy poślubnej... nie musisz ciągle tego nazywać gwaltem- powiedział unoszac brewke
-A co? Razi cie to slowo?-podniosla brwi -Nazywam rzeczy po imieniu
- lubisz nadużywać niektórych słów, kochanie... niepotrzebnie..
-A jak mowie, ze cie bardzo kocham?-usmiechnela sie
- dużo lepiej... mozesz mówić ile chcesz .
-To bardzo cie kocham. Wiem, ze ta wrazliwa strona ciebie gdzies tam siedzi w tobie.
Zaśmiał się - moja wrazliwa strona jest zarezerwowana dla Alessio.
-Ahh wiec jestem gorsza-zrobila smutna minke
Zaśmiał się - no co ja mogę kochanie.... Alessio to moje dna.. a ty masz go w sobie bardzo niewiele kilka razy dziennie
Zasmiala sie -To nie ma nic do rzeczy.
- oczywiście, że ma! Moje dna jest ważniejsze.. dlatego Alessio ma nad tobą przewagę.. - pomachał jej brewkami
Przewrocila oczkami -wiesz jak przekonac kobiete do siebie i sprawic by cie bardziej kochala-rzekla z sarkazmem
- Raz ci pokazałem.. wystarczyło... więcej się nie odważysz... wiec tak, wiem jak się postarać..
-Co mi raz pokazales?
- tylko raz odważyłaś się odejść... pozwoliłem Ci, ale bez Alessio.. więcej nie próbowałaś.
-Wole do tego nie wracac…
Uśmiechnął się- nie musimy, wiesz juz, że nie warto mówić, że między nami koniec..
Przysunela sie i przytulila sie do niego -Nie chce nawet myslec o takich rzeczach teraz.