Nie jesteś zalogowany na forum.
To ja złapał od tyłu i wbił się chujkiem w jej cipke
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To sie nachylila nad stolem i sie zlapala stolu zdby llepiej sie mu wypiac i jeknela glosni
- od wczoraj marzyłaś o tym, aby go znow w sobie poczuć
-Mmmm…wiec rznij mnie tak jak lubisz.
Szarpnął ją za wlosy - dzisiaj już Ci ie odpuszczę, kochanie..
-Nie odpuszczaj…robisz to idealnie-odpowiedziala i pozniej juz Tylko jeczala z podniecenia
Zacieszyl się - wszystkiego cie nauczyłem, dlatego tak ci dobrze...- dopchał do oporu i przetrzymał.
Pokrecila tyleczkiem i oblizala swoje usteczka -Nie bylam dziewica, bys mnie uczyl.
To znów ja szarpnal za wlosy, aby się wyprostowała i pocałował ja w szyję- wtórna bylas... wszystko co dostajesz zawdzięczasz mi...
To odwrocila sie przodem i wsadzila sobie sama jego kutasa w cipke zarzucajac mu nozke na biodro -Tak? Z nikim nie miales tak zajebistego seksu jak ze mna-mowila mu przy ustach
No i jak miał zaprzeczyć lol pocałował ja - tak jak ty...- odpowiedział dyplomatycznie
To calowala go zachlannie i sama mu przegryzla usteczka dobijajac sie mocniej
Zlapal ja za ryjek - niedobra jesteś...
-Lubisz jak taka jestem…ukarzesz mnie?
Aż mu się ślepka zaświeciły- jesteś niemożliwa....- mocniej się pchał skoro chciała bólu i cierpienia
-Podnieca cie to…do szalenstwa-rzekla i calowala go skoro dalej sie posuwali
Jak odkryła jego brudny sekret to całował ją z jezorem i językiem zwiedzał jej głębokie gardło
To pchala sie na niego by wchodzil do konca i w koncu zaczela dochodzic i jeczec glosniej
To wtedy się zemścił i sam przegryzł jej wargę i się szczęśliwie spuścił w jej cipke
I ja wytrzepalo z orgazmu i jeknela jego imie. A potem wessala swoja krewkw z usteczek
To pozwolił jej dość do siebie i dopiero się odsunął - dalej żałujesz, że nie poszliśmy na spacer?
-Jest burza-podniosla brwi i usiadla na kanapie i wziela szampana. Polala sobie miedzy cyckami i na cycki troche ha patrzyla na niego
- Za to też powinienem cie ukarać....- uniósł brewke
-Nie masz ochoty? Na teoche szampana?
Usiadł obok niej i zlizal z niej takiego drogiego szampana!