Nie jesteś zalogowany na forum.
-Wiem doskonale co lubisz…slucham tej powanej rozmowy…
To jak podskakiwała to ja złapał za szyje i ścinał- a pamiętasz czego NIE lubię?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wiedziala ze o to chodzi! Hahaha
Jak ją sciskal to ciagle mu patrzyla w oczy -Pamietam bardzo co uwielbiasz…
- jesteś czasami bardzo nieznośna...- powiedział I ja pocałował
Odwzajemnila i raczka zjebala na jego krocze -Ja tez…cie kocham.
- ostatni raz ci darowałem....- powiedział między besoskami skoro yslala, że już jej odpuścił haha
-Nie ja zaczynalam…nawet sie nie pchalam. Sam sie przyblizyles ostatnio…
Nie zamierzał z nią dalej o tym rozmawiać, wiec ja rozbierał z kiecki skoro majtki juz sama zdjęła.
Pomogla mu. I jak byla nago to rozbierala jego -Moze powiesz jak bardzo mnie chcesz…
- Na kolana! Pokaże ci...
-tylko pamietaj…-rzekla schodzac na kolana -Zeby mnie pozniej nie cAlowac…
Uśmiechnął się- nie martw się o to.
-Nie bede…-odparla i zsuwala z niego spodnie i gacie
- wiem... byłabyś przeszczesliwa... pamiętam jaka bylas wtedy zadowolona .
-Korzystalam z tego co mi dajesz…nie bedziemy robic rzeczy na jakie nie mamy ochoty-rzekla i przyszala mu sie do chuja
To korzystał z tego co sobie dzielnie wywalczył haha ale nie byłby 100% sobą, wiec ja złapał za lepetynke i dociskal do siebie.
-lubisz tak…-rzekla jak wrocil
Do siebie i poddawala sie temu ale chwytala mocno usteczkami by wiedzial ze ona tez ma tu cos do gadania
Ten czas gdy miała coś do gadania się skończył wczoraj hahaa
- uwielbiam kiedy jesteś zachłanna dla mojego fiuta
:(
-Tak?-zapytala i dalej go z poczuciem brala i gleboko do samego konca az jej slinka sciekala
Slinka nigdy się nie przejmował, baa nawet bardziej go to nakrecalo- o tak, właśnie tak, Maria... jesteś moją mała dziwka
Postanowila go dalej nakrecac -Jestem twoja dziwka-potwierdzila i wziela kutasa wraz z jadeami
Świetnie mu pokazywała, że pamiętała co on lubi! Aż mu się jeknelo jak tak dobrze brała wszystko
A jak wyplula to juz cala ociekala jego sokami, ale nie przestawala. Dalej zachlannie mu obciagala jak sucz
Jak wszystko brała to dlugo nie musiała cierpieć, bo szybko mu się doszło i się spuścił na jej ryjek
To przyjela i to. I jak sie spuscil to jeszcze jezykiem siegnela kutaska i go liznela, a pozniej chwycila chusteczke ktore akurat miala pod reka na stoliku i wytarla buzke od tego wszystkiego