Nie jesteś zalogowany na forum.
- Tak, robię się głodny....- no i zajrzeli tam gdzie mieli ośmiornice, skoro ona już wiedziała co chce
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Zajeli miejscr i Maria wiedziala co chce wiec to zamowila i do tego wino. Czekala tylko az Moguel cos zamowi
zastanawiał się nad ostrygami, ale przypomniało mu się jak ostatnio prawie w ryj nimi nie dostał, wiec sobie odpuścił - Makaron z owocami morza i to samo wino - bo co sobie będzie żałował, no i pewnie kelner poleciał do kuchni - to kiedy chcesz jechać?
-Kiedy uda ci sie zalatwic…i bedziesz mial czas, wolne od pracy.
- Gdybyś uważniej mnie słuchała to byś pamiętała, że mówiłem, że mam teraz więcej spokoju, Maria...
-Bede sluchac uwazniej…
Uśmiechnął się - Nie mogę się doczekać...
Dostali swoje dania i wino. Wiec Maria sie od razu napila wina na rozluznienie. -Smacznego.
alkoholiczką zostanie hahah - a jak Alessio? Nie miałem okazji do niego zajrzeć..
-Byl z niania troche jak bylam na basenie. Wszystko dobrze. Radosny jak zawsze.
Uśmiechnął się - w takim razie dzisiaj dam mu spokój i jutro do niego zajrzę... pewnie jest już zmęczony całym dniem
-Coraz bardziej wyglda jak ty-usmiechnela sie
to już w ogóle był zachwycony - Idealny syn...
-tylko takiego moglam ci dac-zasmiala sie
roześmiał się - Ah ta twoja skromność...
-To wziesmy toast za niego…zeby zawsze byl taki idealny-podniosla kieliszek
- Jestem pewien, że tak będzie... Zostanie najmłodszym donem w historii naszej rodziny - powiedział pełen dumy i stuknął się kielonkiem z nią.
Napila sie winka -planujesz umierac ze mowisz ze zostanie najmlodszym donem?
- Ależ skąd... będzie musiał zapracować sobie na moje miejsce... im wcześniej zacznie tym lepiej dla niego... Zrobię co trzeba, aby osiągnął więcej niż ja...
-Przeciez masz wszystko…co bys chcial wiecej miec, Miguel?
- Mam Meksyk... a do zdobycia jest cała Ameryka i Europa... Jeśli Massimo nie będzie miał następcy Alessio będzie miał szansę go zastąpić...
-powinienes miec to wszystko…zawsze to mowilam…poza tym ameryka jest w zasiegu twojej reki, nie Massimo.
- Massimo ma większą władzę... jest na miejscu...
-Jest we wloszech, nie w Ameryce…a gdyby Massimo…umarl to wszystko spadloby na ciebie?
Zaśmiał się - Nie ma takiej możliwości.... Musielibyśmy głosować....kto ma wpływy ten ma władzę.... Europa ma najwięcej do powiedzenia...- napił się winka.