Nie jesteś zalogowany na forum.
to ją zabrał za rękę i poprowadził przez mijające je dziwki, niech się Maryśka napatrzy hahaha i weszli do tajnego pokoju i spotkała księcia, który sobie popalał zadowolony z życia póki ona się nie zjawiła
- Ta mała jest strasznym wrzodem na tyłku - powiedział Aaronek i pchnął Maryśkę, aby usiadła na fotelu
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Szarpnela sie, ale siedziala. Troche sie wystraszyla, ale nie dala po sobie poznac. Rozgladnela sie czy nie ma Miguela, a potem lukala na Aarona i na Massimo
- Cukiereczku nie powinnaś się pakować w kolejne kłopoty... Na pewno nie masz jakiś powiązań z Włochami? - zapytał Massimo rozbawiony. - Co już wiesz? Tylko proszę nie mów, że nic... Elisa i jej długi język nie mogą usiedzieć ani sekundy w spokoju... Swoją drogę uroczą masz przyjaciółkę, chyba Aaron wpadł jej w oko, a Ty im tak niegrzecznie przerwałaś..
-Nic nie wiem...dlatego zaczepilam Aarona...i przypominam, ze ostatnio zostalam przywitana w rodzinie-powiedziala wstajac z fotela
to się Massimo rozsiadł wygodniej w swoim fotelu
- Elisa będzie musiała Cię nauczyć zasad rodziny, abyś wiedziała czego nie przystoi takiej niuni... Miguel żyje i jest bezpieczny, to Ci na razie Maria musi wystarczyć...
-Na razie? Juz ponad miesiac nie ma informacji o nim-powiedziala podchodzac do masaimo skoro on gadal a aaron nie -Nic wiecej sie nie dowiem?
to jej strzelił taką minką
- Cierpliwość jest cnotą bogów i kluczem do szczęścia, moja droga...
Miala ochote mu w morde strzelic, ale sobie odpuscila. -ah...filozof sie znalazl. W takim razie -gestykulowala -Pozdrawiam cala familieee i zycze im duzo cierpliwosci.-i wychodzila z pomieszczenia
Aaronek jej stanął na drodze. - Grzeczniej albo stracisz głowę zanim inni Cię znajdą... To nie zabawa Maria.. Chociaż już rozumiem dlaczego Miguel wolał Cię trzymać w domu, wtedy nie sprawiałaś kłopotów..- rzekł Aaronek
A Massimo dodał - Pamiętaj, że każde twoje kłopoty oznaczają kłopoty dla Miguela i całej familii.. Baw się dobrze, Maria...Jeszcze się spotkamy..
-To chyba wy sie tym bawicie...ja nie robie nic przeciwko wam...a nie mam zadnych informacji-powiedziala i wtedy wyszla i poszla do swoich przyjacioleczek
Aaronek został i rozmawiał z Massimo. Owszem mieli trochę z niej zabawy, ale nie planowali nic złego
Jak się pojawiła to Elisa ją zaczepiła - Ay! Gdzies ty się podziewała? Idziemy dalej, kolejny klub już czeka na nas.
-Mialam spotkanie z rodzina-zasmiala sie i chlusnela sobie jeszcze -Kolejny klub?
-No Elisa zaproponowala to nie bedziemy odmawiac. Ale ja jeszcze godzina i uciekam bo jutro lece do pracy. Nie mam tak dobrze jak wy-zasmiala sie Ana
Elisa spojrzała podejrzanie na Maryśkę i zastanawiała się z którą familią, ale skoro wróciła żywa to uznała, że z tą właściwą, ale nie chciała kusić losu - więc znikajmy czym prędzej. - i pojechały do pamiętnego dla Marysi klubu, gdzie mogła być zgwałcona, zabita i sponiewierana przez Miguela, a sama sponiewierała się na drodze wyskakując z samochodu hahahaha
Elisa machnęła do kelnera, aby podał tequile i usiadły sobie w jednej z loż, ale nie VIP jak tamta pamiętna, tylko kanapy przy parkiecie. - To które ciacha chcecie tym razem upolować, ślicznotki? Nie będziemy przecież samotnie spędzały tej nocy!
No to sobie przypomniala wszystko w tym klubie. Ale jednak najbardziej jak sie dobieral do niej przez kiecke ha ale tez przypomniala aobie o barmanie Juancho
-Ja wiem, ze podobam aie barmanowi...ale z nim sobie nie potancze bo musi pracowac-zasmiala sie Maria
-Wyrwijmy pierwszych lepszych przystojniakow, niech sie przysiada i nas adoruja-cieszyla sie Ana
Elisa szturchnęła Marię - Ana ma świetne pomysły... Skoro nie chcesz czekać na Miguela korzystaj... Macie przerwę, jesteś singielką i możesz robić co chcesz...- i dostały swoje zamówienie o Eliska z gracją im nalała. - No to za nas!
-Za nas!-powiedzialy wszystkie i stuknely sie a potem chlusnely. Maria juz miala duzo alkoholu to powoli jej szlo w dolowanie sie za Miguelem niz juz na zabawe hagah
I podeszlo do nich trzech kumpli- Mozemy drogie panie?-i w sumie i tak usiedli
Nie mzona miec wszystkiego haha
no kurwa nie można.... miszczaka brakuje hahaha Elisa wewnątrz była ZAŁAMANA, że taki plebs do nich się chciał przysiąść, ale skoro one chodziły z nią po mafijnych klubach, ona mogła iść im na kompromis i zerknęła na dziewczyny czy się zgadzają.
Maria miala to totalnie gdzies haha ale wziela szybko najmlodszego hahah i poszla z nim na parkiet. Ana sie troche zalamala bo zaden jej sie nie podobal
a któy to najmłodszy? Fajtłapa? hahaha
Elisa była miła, aż podejrzane! i z łysym poszła zatańczyć, niech Ana się bawi z garniakiem, oby tylko nadziany był!
No nadziani byli wszyscy akurat hahah
Maria miala taka kiecke dzis ha! Tylko lepsze cycki ogolnie!
Tanczyla z tym gosciem i on jej o cos pytal a ona sobie przypominala jakiss chwile z balu gdzie miala maske
Elisa całkiem nieźle sobie dawała radę, może też sobie wyobrażała jakiegoś brada pitta zamiast łysego gnoma hahahah
A potem ładnie go przeprosiła i poszła do łazienki, bo pęcherz ją wzywał na juuuż, pęcherz, nie cipka:((
Maria zostala odciagnieta przez Ane ktora juz miala zamowiona taksowke i musial leciec. -Nie idz-jeknela Maria
-Musze. Zostajesz z Elisa, bedzie dobrze. Bawcie sie. Korzystaj i zapomnij o wszystkim!-rzekla jej. Cmoknela i pojechala do domku.
Maria wrocila do tanca
Elisa wróciła do loży i odpoczywała i nie zauważyła nawet, ze Ana zniknęłą:(
Ten tez sie juz zapedzal, wiec go zostawila i wrocila do Elisy. Dotknela ja po ramieniu -Mam juz dosc. Wszyscy faceci sa beznadziejni.
a chciała się rozłożyć na kanapie, aby ją brali po kolei jak w słoneczko hahha Zerknęła rozbawiona na Maryśkę - Zawsze możesz poczekać aż barman skończy zmianę..