Nie jesteś zalogowany na forum.
Skrzywila sie troche jak ja scisnelo w miejscu serca -Nie…nietrzeba. Moze za malo tlenu…
Rozpiął jej ten kombinezon jak się krzywiła - nie marudź, to już postanowione. Jak ppczujesz się lepiej wstaniemy i pójdziemy się przebrać, chcesz wody?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Popsulam nam zabawe…-westchnela -A wlasnie mialam wygrac.
- To teraz nieważne, Maria... to tylko głupia zabawa, ktora zawsze możemy powtórzyć.. jest jakaś poprawa?
-Jest lepiej….jedzmy do domu. Nie pojade do szpitala, bo niw trzeba…
Pokręcił głową I się podniósł I podał jej rękę - No to wstajemy..
Podala mu reke i wstala. Teoche jeszcze ją kłuło serce, ale juz nic nie mowila -Ale mimo wszystko, bylo fajnie…
- tak, a grę kończymy remisem - powiedział zacieszony - dasz radę sama się porozbierac?
-Nie…musisz mnie porozbierac-usmiechnela sie
Poszli do środka, żeby nie oberwac od innych, a potem pomógł jej zdjąć ten kombinezon- ciuchy zostają...
-Bardzo zaluje…-pocalowala go w usteczka
Odwzajemnil, ale zaraz ja usadzil - nie ruszaj się...ide po swoje rzeczy i pojedziemy
-najpierw mozemy zrobic to….i rozpiela mu kombinezon i zabrala sie za wyciaga ie chujka
Zatrzymał jej ręce- nie tak szybko... najpierw wrócimy do domu, Maria...
-Niech bedzie…-odpuscila spbie ze wzgledu na swoje serce i juz sie przebrala
To jak byla grzeczna to sam poszedł się ogarnąć i wrocil do niej - ok, to teraz jedziemy dalej.. - I ofc że ja zawiózł do lekarza zamiast do domu.
To nie wysiadla jak zobavzyla gdzie sa -Miguel, nie tak mialo byc. Nigdzie nie ide…
- Skoro tak mówisz...- powiedział I sam wysiadł, a potem poszedł otworzyć od niej drzwi - jeśli nie chcesz iść sama to cie tam zaniosę, ale to o tobie będą gadać...
To wysiadla zla -Jakbys niewiedzial to jestem zla!
Zaśmiał się - jak nie będziesz o siebie dbała to się dowiesz co to znaczy kiedy ja jestem zły... a teraz bez oszukiwania masz o wszystkim powiedzieć lekarzom... nie zapominaj, że wiem kiedy kłamiesz..
-Sama wejde do gabinetu…nie jestem dzieckiem by chodzic z tatusiem za reke do lekarza.
- Nie jestem twoim ojcem, a mężem!
-Wejde do gabinetu sama, mezu…
Przyjrzał się jej - Masz coś do ukrycia?
-Dobra, mam dosc…wracam do domu na pieszo-rzekla zdenerwowana bo nie chciala nikomu mowic o tym sercu