Nie jesteś zalogowany na forum.
-Moglam, ale po co? Tu jest inna atmosfera…-powiedziala i wrocila do obciagania
Ugryzl się w język zamiast rzec, ze to mu inne obciagaja lol korzystał skoro taka milusia teraz była.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Bral mu tak dobrze wraz z jadrami by pamietal to obciaganko. Raczke wsadzila pod jego koszule i dotykal mu podbrzusza i klaty
Klatę miał coraz gorszą przez nią:((( sam dupka się wiercił na kanapie, żeby jej przeszkadzać w obciąganiu
Odsunela wiec buzke i sie oblizala. Spojrzala na jego buzke
Uniósł brewkę - Jeszcze nie skończyłaś...
-Oczywiscie, ze nie…-nie miala gaci na sobie wiec sie wgramolila na niego i nabila na chuja i od razu leciala szybko i mocno
łąahahhahahhaha w chuj się zdziwił! Liczył, że dokończy lodzika, a tu takie cooos!! Złapał ją za szyję i ścisnął i przez zaciśnięte ząbki rzekł, ale nie połamał sobie ząbków jak inni:( - Gdzie twoje majtki?!
Otworzyla buzke by zlapac powietrze. Podniecila sie bardzoej. Docisnela sie do niego
-Nie zalozylam…
- Mam od teraz sprawdzać w czym wychodzisz?! - mocniej scisnął jej szyję
Podniosla sie lekko i znowu do oporu sie nabila skoro ja nakrecal. Byla mega podniecona -Zrob co chcesz.
Pocałował ją i puścił jej szyję, a potem ją dociskał do swojego chujka, skoro tylko czasami się dobijała.
Juz szybciej sie nabijala i calowala go zachlannie i sapala -Uwielbiam to jak na ciebie dzialam…
- Wykończysz mnie...- odpowiedział jej, no i w końcu mu się doszło i szczęsliwie się spuścił w jej cipke
Ona zaraz za nim i go mocnoej scisnela i jeknela mu do ucha, a pozniej odpoczywala nie schodzac z niego jeszvze.
- Impreza udana? - zapytał zerkając na nią po bzykanku
Pocalowala go -Bardzo udana…-zeszla z niego w koncu i poprawila sie -Wiedzialam, ze bedzie bardzo milo jak razem wyjdziemy…
roześmiał się - Będziesz teraz odhaczać gdzie się bzykamy na mieście?
Zasmiala sie -Chyba ty…ja nawet o tym nie pomyslalam-poprawila go, zeby mogl wyjsc -Wracamy do ludzi…-zlapala go za reke i tak wozacko wyszli
hahahahahah jak w hollywoodzie! Mikie zerknął na nią - Jeszcze drinka? Po pierwszym dobrze Ci poszło
-Jeszcze jednego wypijmy i mozemy sie przewietrzyc, a pozniej wrocic do domu. Dobry plan?
- Wokół klubu nie ma zieleni do pierdolenia się... - uprzedził ją, żeby nie czuła się rozczarowana
-Myslalam o zwyklym spacerze, zboczencu-zasmiala sie
- Spacerować możemy przy domu.... długo naga nie będziesz... - i machnął do kelnera, aby im podał jeszcze raz to samo
-Poprosze podwojne-powiedziala glosniej do kelnera bo miala dosc babskich drinkow