Nie jesteś zalogowany na forum.
-Domenico na pewno do niej wrocil-odparla i zeszla z niego. Usiadla na swoim fotelu -Mozemy jechac
- Raczej nie z własnej woli..- powiedział zerkając na nią i zapiął spodnie. - Już o tym rozmawialiśmy, Maria... - dwóch takich by nie zniósł, skoro jednej nie ogarniał! no i pojechali do domku
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Maria przyjechala do hotelu i przywitala sie z rpacownikami/kolegami. A potem spotkala sie z Osvaldo i nowym proponowany menagerem klubu.
Simonek aby się nie nudzić zaglądał w różne dziwne kąty i zastanawiał się która panienka tutaj jest chetna na małe bzykanko
Maria jak przyjela nowego menago, na razie bez ryja na probe do pracy to poszla sie rozejrzec i gdzies zlapala Simona, w jakims kącie -A ty czego szukasz? Szczescia?
to błysnął wiedzą - Wrogów... masz ich na każdym kroku chociaż nic o tym nie wiesz..
-A tu cie zaskocze…wiem o tym. Odkad jestem zona Miguela to wiele sie zmienilo. W hotelu malo kto mnie lubi o nie wiem czy zycza mi dobrze.
- więc czemu ich nie zwolnisz? Miguel nie dał Ci żadnych biznesowych rad? Niedobry mąż z niego... - powiedział rozbawiony
-To byli moi dobrzy znajomi…pracuja dobrze…nie zwolnie ich.
- Chyba nie tacy dobrzy, skoro źle Ci życzą..
-Wiele sie zmienia jak jestes w innej pozycji…nic nie poradze.
- Mam nadzieję, że masz twardą dupę, bo będzie bolało gdy otwarcie staną przeciwko tobie
-Jesli tak bedzie to od razu wyleca…i mam twarda dupe.myslalam, ze juz to wiesz-patrzyla na niego -Miguel zmienia mi ochrone.
- I to jakiś problem? Po tym co zaszło nie ufa ludziom Massimo, ma to sens....
Mikie dotarł na lotnisko i dopilnował z Aaronkiem i Domenico, aby Santiago z Anną wrócili skąd przybyli.
- Nareszcie święty spokój - powiedział kiedy odlecieli i zjawił się Massimo ze swoją świtą.
- Same kurwa problemy przez niego! Nie dotrzymał umowy z Pierro!
Miguel uniósł brewkę - Wcale mnie to nie dziwi... Santiago przymila się Tobie, aby pokazać, że się do czegoś nadaje, ale nie zamierza pracować na nasze nazwisko... Po sytuacji z prostytucją dzieci powinieneś sam dojść do tych wniosków, a nie zapraszać go na MÓJ teren....
- Jest jednym z Torricellich! - uniósł się Massimo - We krwi ma zapisane jak działamy...
Aaronek się w końcu wtrącił - Celebryta gwałcący i mordujący wszystkich dookoła.... Santiago nie przebolał decyzji ojca i utraty bycia donem.... Anna robi z nim co chce... Miałem okazję napatrzeć się na ich związek, a raczej transakcję biznesową..... Sojusz z jej rodziną spowoduje więcej problemów niż korzyści..
- Też tak uważam... Anna i Santiago to mieszanka wybuchowa... Nie ugasimy pożaru jaki wywołają, a Pierro to tylko początek...
- Przyjrzę się temu... a wy załatwcie sprawę... Ja muszę wracać na Sycylię... po wszystkim tam się spotkamy i omówimy dalsze kroki...
Mikie przewrócił ślepkami - Zjebaliście, a teraz my mamy sprzątać... zajebiście.. Umówię spotkanie z Pierro na jutro...- no i się rozjechali każdy w swoje miejsce. Massimo do domku, a Aaronek i Mikie pojechali na plażę zrelaksować się i opracować plan działania bez świadków
-Ty nie musisz mnie pilnowac, ale nie odpuszcze Domenico. To bez sensu…
- Nie martw się... Domenico już nie będzie z tobą pracował.... Miguel przywrócił go z zesłania... będą się teraz razem prowadzać
-To zajebiscie…-powiedziala skrzywiona i czula ze teraz bedzie miala jeszcze bardziej przechlapane. Wyciagnela tel i zadzwonila do Miguela
Wiadomość dodana po 17 min 31 s:
To Maria sie odlaczyla. WyszukAla restauracje i wyslala mi adres, a potem pokazala go Simone, zeby ja tam zawiozl
ciebie nikt tam nie zapraszał! Simonek się zaśmiał - Ani słowa pretensji wyrabiasz się... - no i zawiózł ją do knajpy
Domenico cierpiał na tych zakupach, ale był też ciekaw co Maryśka chce mu kupić hahaha
Kupilam mu garniaka od Dolce Gabbana hahah potem wybierala cos dla siebie
łahahahaha liczył na coś innego, a tu taki niefart - Ale, że niby źle się ubieram?
-Mozna lepiej-podniosla brwi i sie obkupila w pare sukienek dobrych mareko
- Miguel się dobrze ubiera, a ty go ciagle tylko rozbierasz - powiedział rozbawiony
-Moze to o to chodzi. Jak bedziesz tak dobrze ubrany to beda cie czesciej rozbierac-zasmiala sie Maria
- dziwna logika... - powiedział, ale zastanawiał się nad tym! A jak już nakupowała się to Mikie jej wysłał wiadomość zanim wsiadł do samolotu
Widzę, że świetnie sobie radzisz beze mnie..