Nie jesteś zalogowany na forum.
- Może cię jeszcze w nagrodę przeleciec.. w końcu tak się robi z dziwkami...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Jesli uwazasz, ze na rurze tancza tylko dziwki to sie doksztalc. Jestes ograniczony.-powiedziala i za to ze ja uderzyl kopnela go z calej sily w krocze i jak miala chwilke to ofc ze sie wycofala ale na pdchodne powiedziala jeszvze do Santiago -Milo sie patrzy jak ktos pije koboete? Poco hombre…-i wyszla stamtad
Tym razem przegięła i massimo wrzasnął na ochronę, aby ją zatrzymali, bo ofc, ze jej nie daruje takiej zniewagi!!!
Myslal, zd moze ja bic, a ona nie zareaguje?!
To jak to uslyszala to starala sie stamtad uciec szybko
To miała.peszka, bo wpadła na simonka - a ty dokąd, rambo?
-Do domu. -powiedziala zaskoczona, ze on tu jest
- Po tym co zrobiłaś to chyba do rodziców....
-Co? Miguel wyrzucil
Mnie z domu czy co? Najpierw nie chcial mnie wesprzec ani obronic…wiec musialam tu przyjechac sama.
Zleciało się kilku ochroniarzy, ale simonek ich zatrzymal- powoli, zajmę się nią.. zaraz massimo dostanie co chce...- a potem spojrzał na maryske - nie słyszałaś o tym, żeby die nie pakować w kłopoty?
-Pracujesz dla Miguela czy dla Massimo?
- To twoje najmniejsze zmartwienie teraz...- powiedział jak ochrona się wycofała- umiesz sie zamknąć na 15 minut?
-Umiem…-powiedziala i juz nic nie mowila ha miala ochote sie rozplakac. Ale nie z tego ze tu jest czy ze oberwala, tlyko dlatego ze musiala tu przyjechac bo jej maz nie chcial jej pomoc
Wiec ja zaprowadził do nassimo, ale trzymał przy sobie - nie mogę Ci jej oddać chociaż chętnie tez bym jej nauczkę... Miguela teren, jego kobieta...
- juz nie.... niech wraca skąd przybyła, a Miguel i dzieciak lecą juz na Sycylie, gdzie ta dziqka nie będzie miała wstępu...
Maria patrzyla na wszystkoch, ktorzy byli przeciwko niej. Nie wiedziala caly czas co tak zlego zrobila by jej tak nienawidzili, ale nie odezwala sie.
- skoro wszystko ustalone zabieram ja... Miguel się odezwie....- no i zabrał maryske do domu
Mikie dla odmiany zajmował się legalnymi biznesami, wiec nie potrzebował doradców i rodzinki, ale w pierwszym lepszym miejscu ofc skorzystał i zjadł sniadanko z mocna kawka, aby się dobudzić po tych wszystkich bzykankach.
Maria widziala, ze jada za nia, ale olal to. Weszla do hotelu i ogarniala pare spraw. W hotelu tez zjadla jedzonko, a potem wyszla na miasto na spotkanie z Ana
Mikie czarował jak mógł, aby kupić kolejne ciekawe inwestycje, no ale nie mógł zapomnieć o ważniejszej działce swojej pracy i zajrzał tez do swoich dziupli sprawdzić jak zapasy.
Mogl zabrac Marie to by sie zajela fagasami hah
Przyszla do restauracji gdzie juz czekala na nia Ana. Zamowily sobie sushi i drinki do tego
-Nie mysl, ze jestem sama. Simone z twoim chlopakiem jezdza za mna-powiedziala Maria
-Lepsze to niz bys miala siedziec pod klucze. Dalej sie klocicie ?
-Nie…ale i tak bie wybacze mu trgo co zrobi, jak mnie potraktowal…Massimo mnie pobil…-wetschnela i sie napila
-Co ty gadasz? Jak to? Miguela nie bylo?
-Nie, pojechalam sama do Massimo bo grozil mi smiercia…bo mialam czelnosc poruszac sie przy rurze w klubie. Jestem dziwka dla wszystkich.
Ana sie rozesmiala -On jest pierdolniety. Teraz taniec przy rurze to sztuka. Nie doceniaja tego mafioza jebane. Sluchaj, a co Miguel? Nie odplacil sie Massimo za to? Jak mogl cie tknac w ogole!
-Wlasnie nie…dlatego mu trgo nie wybacze…
Pobił hahahha wielkie halo, raz dostała tylko hahaaha
Mikie się nie wychylał, ale tak spotkał się z Massimo i Santiago
- Mieliśmy umowę! Moja żona, moja sprawa... więcej jej nie tkniesz i będzie wjeżdżała na Sycylie... Zająłem się nią I nie musiałeś pokazywać co to nie Ty!
- Albo zajmiesz się swoją dziwka albo ja zmień.... nosi nasze nazwisko, bezcześci je, plami jakby to byle co.. pierdolona Garcia! Jeśli jeszcze raz się wychyli to nie recze co sie z nią stanie na moim terenie...
-Musisz uwazac, Maria. Odpusc na jakis czas, niech sprawa uscichnie. Wiem, ze masz inny chatakter, ale tak bedzie lepiej-rzekla Ana
-Ale masz racje. Wlasnie tak postanowilam. Bede teraz bardzo grzeczna…a Massimo tez mnie popamieta niedlugo. Ale teraz juz nie chce myslec o tym…napijmy sie, a niedlugo odwiedzam Miguela na poku golfowym…
Simonek im przerwał, bo domis się nie wyrywał przy anie haha
- długo wam jeszcze zejdzie? Jeden z nas musi jechać do Miguela i Massimo..
-Do Miguela i Massimo? Sa razem?-maria pomrecila glowa
- tak... razem pracują.... wzajemne dostawy i te sprawy.... wiec jaka jest odpowiedź na moje pytanie?
-Jedz. Niech zostanie Domenico…