Nie jesteś zalogowany na forum.
- Po co? Ptactwo go zeżre...- powiedział wzruszając ramionkami i wyrzucił zwłoki na pobocze.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie! Nie mozesz tak! Chce go zakopac!
- niby czym?! Wyobraź sobie, że nie wożę łopaty w sportowym samochodzie..
-Wiec wsadz go spowrotem do pudelka i zakopiemy go jak przyjedziemy po lopate. Nie chce go tak zostaeiac…co ty zrobiles?!
- Sama go sobie pakuj jak ci tak z tym zle...nie mam czasu na pierdoly, Maria..
To miala lzy w oczach, ale schylila sie po malego trupka i wsadzila go do pudelka z mina gorzej jak zbity pies
Zbity czy zabity pies? Hahaha mikie przewrócił ślepiami- możemy już jechać?
-Jedź do cholery!-zlapala sie za glowke a miala krew od psa na dloni wiec sie umazala
Mikiemu krew nie przeszkadzała, wiec nie marudzil, że ma się wytrzeć, no i dojechali w końcu do domu.
Mikie dzisiaj dla odmiany załatwiał legalne biznesy i nie ciągnęło go do koki bo odwrotnie do myślenia maryski nie był uzalezniony
Mikie wgl nie miał takich rozkminek jak ona... dla niego to było mile spędzanie wieczoru czy nocy haha nie rozmieniał na drobne każdego zdania czy sytuacji
Chłopcy nawet szybko ogarnęli swoje sprawy i taaaak wrócili do domku.
Pojechala pod dom Massimo. Wpuscili ja na bank. Zadzwonila i czekala by sie z nim skonfrontowac
U aaronka die zatrzymał, wiec i Santiago i ana byli haha i akurat Anna szla kiedy weszła- No proszę.... przyszłaś przeprosić...
-Przyszlam…gdzie Massimo?
Anna spojrzała na nią z góry- nie jestem jego służąca aby to wiedzieć... zapewne świetnie się bawi z Santiago, skoro Miguel spada w notowaniach dzięki tobie...
-Spierdalaj-skwitowala szybko i poszla ich znalezc. Zapewne jakos na nich trafila i ofc dziwnie jej bylo zobaczyc meza niemeza
Obaj się zdziwili, że wpadła - aż tak ci małżeństwo nie służy?
Musiala sobie sama radzic skoro jej maz nie chcial pomagac -Przyszlam porozmawiac z Toba Massimo.
Massimo zerknal na Santiago- widzisz...przyszła porozmawiać... no to rozmawiajmy zanim pokaże Ci i ta rozmowa jest warta - wrocil do lukania na Maryske
-A moze przyszlam ci ulatwic sprawe. Mozesz mnie zabic…po co masz sie meczyc, lazic za mna, wysylac swoich ludzi. Zalatw to tetaz i po sprawie.
Zaśmiał się - może tak zrobię... wiele problemów samo sie rozwiąże...
-Wiec albo to zrobisz, albo spierdalaj i wiecej mi nie groz, bo sobie na to nie pozwole. Zrozumiales?
Massimo się podniósl łaskawie i podszedł do niej. Spojrzał jej w oczy wyciągając broń i ja zdzielil w ryj rączka w której trzymał broń. Santiago nie zareagował
Zlapal sie za buzke i jej pociekla krewka z usteczek. -To wszystko? -spojrzala na nieho -Pobijesz kobiete i jestes z tego dumny?