Nie jesteś zalogowany na forum.
- Jeszcze słowo a się spuszcza na twoja niewyparzona buzke i zostaniesz bez orgazmu! - poleciał groźba i się rozpychał chujkiem wyzywając się za wszystkie czasy
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Wlurzona byla za te teksty wiec sie wyrywala jemu
To odlozyl broń I ja trzymał za biodra, żeby się tak nie rzucała i mógł wchodzić jak w masełko chujkiem.
Hahah to przechwycila bron i teraz ona do niego mierzyla -odsun sie…
- Nie baw się zabawkami, o których nie masz pojęcia - powiedział nie odsuwając się.
-Myslisz, ze nie mam? Chcesz sie przekonac?
- nie odważysz się...
To strzelila mu w jakis obraz na scianie ha
- Tylko na tyle cie stać?- zapytał spokojnie, ale ofc, ze miał wkurwa haha odsunal się i schował chujka skoro nie chciała się bawić.
-Ukucnij i poliz moja cipke…
- możesz pomarzyć....- odpowiedział jak go odetkało hahaha
Odlozyla bron i obsuneka sukienke -wiec mnie nie dostaniesz
- Sama przyjdziesz... nie wytrzymasz taka mokra..
-Bierzesz mnie sila, a jak ja chce bys cos zrobil to odmawiasz…nie miej poznoej pretensji- i wyszla z jego biura
Popatrzył za nią I się zszokowal!!! Nie o takiej małżonce marzył! Został w biurze i zastanawial się jak jej dać popalic
Wyszla do jakichs znajomych menow i drinkowala z nimi
To ja aaronek zaczepił- dlatego właśnie Miguel na końcu wybierze Włoszkę.. wasz koniec jest bliższy końca niż sądziłaś....
-Dziekuje za informacje…chuba nie zanotowales ze to on sie tu codziennie zabawia beze mnie.
- szuka tej idealnej.. I dobrze mu idzie... wkrótce któraś wybierze - uśmiechnął się I poszedł dalej
Spojrzal za nim i chlusnela sobie. Usiadla sobie sama w lozy
Mikie poszedł jeszcze po troszkę proszku, a potem poszedł do niej - wracamy do domu, bez marudzenia!
Maria wstala i przysunela sie blizej niego -Wiesz kim jestes?-patrzyla mu w oczy i tu sie zdziwil -Moim wszysykim…jestem zmecxona tym, ze tak za toba szaleje…
- co brałaś? - zapytał lapiac ja za szyje.
-To ty brales, widze to…ja tylko pilam-patrzyla na niego i zlapala go za ta reke co ja trzymal -Tylko o tobie mysle…
- kiepsko to okazałaś... nie myśl, że slodkke słówka to zastąpią...- mocniej ja scisnal, żeby lepiej dotarlo