Nie jesteś zalogowany na forum.
-Moim zdaniem i tak wyladujecie w lozku. Moge polecic pierdcien ktory daje przyjemnodc obojgu-powiedzisla babka
-Chyba sie Pani myli…ale wezme pierdcien i juz zaplace za wszystko.
Zaśmiał się- szef się ucieszy... jeszcze film dla dorosłych na początek by się przydał.. dwie laski i jeden facet?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Spokojnie. Mam lepsze spodoby na gre wstepna-powiedzisla do simonka-wystarczy tych atrakcji.Wrscamy-i pojechsli do domku
No czasem bywa i tak, ze samemu trzeba jeść aahhaha Mikie w drodze dopiero pooglądał jej zdjęcia i uznał, że musi ją jakoś za to utemperować, więc jej odpisał
Odpisala mu jedzac sniadanko: Chcesz sie bawic przy mnie woskiem czy nozem? Pracuj, a nie sie nakrecasz…pewnie juz sam usychasz z tesknoty za moja mokra cipka”
"Jak będziesz mnie prowokować to Ci przyprowadzę KOLEŻANKĘ, więc bądź grzeczna i rób co ci każę!"
„Juz raz twoja kolezanka mnie lizala. Przyprowadz mi faceta, moze…skoro taki jestes:p „
"Za dobrze byś miała, wiec odpada!" Odpisał, ale zastanawiał się co by zrobiła gdyby jednak spełnił jej zachciankę.
W końcu dotarł do ludzików i zabrał się za robotę, bez myślenia o bzykankach
i Mikie tak ciężko pracował, nie to co Maryśa!
Mikie sprawdził jeszcze swoją najnowszą dostawę
a później zgodnie z obietnicą Domisia pojechali do klubu i świetowali, że interesy dobrze idą i ofc, ze znów wciągali kreski i jeszcze się dobrze bawili rpzy drinkach i kawce ahha
Nie mówił kiedy wróci! ale Domiś uprzejmy mu doniósł, że ma uważać na Maryśkę, bo już się scena szykuje jak za późno wróci. Najpierw machnął ręką, ale jak mu wszystko dobrze weszło to wrócil grzecznie do domku
A mikie tak dobrze się bawił. Ofc, ze siedzial w części VIP i robil interesy, wyjątkowo z aaronem , a bez Massimo. Popijali whiskacze, wciągali proszki, palili sobie, a panienki przy rurkach się kręciły.
Maria wpadla do klubu. Ofc nie widziala go w sali wiec sama poszla do strefy vip i sobie luknela na biego ze znowu sie niezle zabawia
Domenic miał ja na oku, ale nie wchodził wjej w drogę, żeby się nikiemu nie narazić.. zamowil sobie whiskacza i sam zwiedzal klub.
A mikie nawet jej nie zauważył
No to przeprosila dziewczynke i sama wlazla na rure zeby ktos dal znac mikiemu jaka maja nowa fajna dupke na rurze
Lahahahaha to od razu mikie ja zauważył. Odstawił uzywki i ja zabrał na bok! - Co to ma znaczyć?!
-Przyszlam sie pobawic…ty sie widze dobrze bawisz. Mi zabraniasz?- i odeszla od niego i wrocila do rurki by sie bardziej wkurzyl
Aaron sie świetnie bawił ich obserwując haha mikie znowu się z nią musiał szarpać!! I zaciągnął ja do swojego biura- zwariowałaś?! Nie będziesz się rozbierać przed moimi ludźmi!
-A obciagnac im moge?-podniosla brwi -Ide sie napic…
Wyjął bron i do niej mierzył! - Nie ruszysz sie stąd... już wystarczająco wypiłaś..
-Jesli jest naladowana to jestes pojebany.-bo jak mogl moerzyc do zony haha
Hahaha normalnie haha - uwielbiam kiedy jesteś taka czuła...- zjawił się za nią I ja pchnął na biurko, a potem uwolnił swojego chujka a jakże i się wpakowal w jej cipke o tak
-Fak Miguel! Nie pozwolilam ci!
Roześmiał sie - nie zamierzam pytać swojej dupy o zgodę... biorę co moje..
Syknela i sie zlapala mocnoej biurka -Swojej kobiety…