Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ale zona przezyla…lezy na sali pooperacyjnej…
To mikie zrozumiał, ale chciał swojego dzieciaka! - A dziecko?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Niestety. To byl poczatek ciazy…przykro nam.
Westchnal sobie ciężko- dziękuję... - no i poszedł poszukać sali Maryski
Maria juz bez rany ale spala tak
Hahahha raczej rane nadal miała, ale zszyta haha Miguel zajrzał do niej3, żeby zapytać jak się czuje, ale spala! Usiadł obok i myslal nad tym co się wydarzylo:(
Obudzila sie po jakims czasie, ale jeszcze na lekach. Zobaczyla go -Miguel…jestes…
Pomizial ja po czole - nie zamierzam cie zostawiać... jak się czujesz? Potrzebujesz czegoś?
-nie chce tu byc…-wymruczala
- musisz...stracilas sporo krwi... jutro jak będzie lepiej to wrócimy do domu.. odpoczywaj
-Stracilam je, prada?-zapytala ledwo
I musiała mu przypominać?! - niestety, był za słaby...
To ona miala decydowac, a nie ktos za nia! wiec uronila lezke i zamknela oczy -Jedz do domu…
- Nie zostawię cie tu samej, Maria... później się zamienię z Domenico, teraz zostanę..
To tylko mrukneka i znowu zasnela przez leki
To też mu się w końcu przysnęło przy jej łóżku i śnił mu się jego martwy następca, którego marysla nie chciała od początku:(
Nie wiedzial co by sie z tego wyklulo ha
Maria spala i spala wiec dopiero na wieczor sie znowu obudzila jak jej zmieniala piekegniarka kroplowke i mowila do Miguela ze ma isc do domu
Jak on by wysiedział to wszystko co najlepsze by się wykluło hahaha
Jak juz tak marudziła to w końcu zadzwonił po domisia i pojechal do domu na spokojnie się zrelaksować
To Maria sie obudzila juz bez Miguela. Zastanawiala sie co teraz bedzie. Czy Miguel ja znienawidzi za to ze stracila dziecko a wczesniej mowila ze trZeba usunac
Domis przed jej sala grał w grę i miał wszystko w dupie hahaha
Nie wolala nikogo. Bo nie chciala. Chciala byc sama. Miala nadzieje, ze skoro jej nic nie grozi to ja szybko wypuszcza. No i znowu zasnela i minela tak noc
Domis rano skorzystał z kawki i paczka, baaa nawet marysi zabrał drożdżówkę gdyby chciała coś ludzkiego ha I zajrzał do jej sali.
To sie obudzila. Znowu jej zmienili kroplowke
Spojrzala na Domenico -Hej…Miguela nie ma…nienawidzi mnie pewnie, ze juz nie jestem w ciazy.
Domenico się zaśmiał- najpierw go wyganiasz, a teraz uważasz,że cie nienawidzi? Spokojnie, niedługo będzie.... tylko się ogarnie...
Westchnela -Znowu dostalam kulke w brzuch…wcale nie bolalo-usmiechnela sie lekko