Nie jesteś zalogowany na forum.
mikie się zaskoczył - Słucham??
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Bo on wygladawo jest ok, ale tylko wygladowo.
- Chyba na głowę upadłaś sądząc, że bym się na to zgodził! Ja jego żony nie posuwam!
-Nie musisz krzyczec. Co za roznica? A tamtego zone posuwas co go wtedy wprowadziles?-napila sie deinka do konca -No dobra, nie chce cie juz prowokowac. Nie chce z nikim. Tylko z toba…
- Nigdy nie dostaniesz, Massimo.... - powiedział patrząc na nią, bo co to miało znaczyć?!!!!
-Przy tobie czy w ogole?-zapytala skoro jeszcze cisgnal
to ją złapał za szyję i ścisnął - Co za różnica?
-Ludzie sie patrza-zawstydzila sie bo byli w JEJ hotelu ha -Nie chce go!
to ją dalej trzymał i pocałował ja skoro się wstydziła! a drugą ręką się dobierał do jej cipki
Podniecila sie i az reka siegnela do jego krocza.
-Hej, nie tutaj, ok?-zapytal grzecznie barman -Ludzie sa ty na spotlanisch biznesowych itp…
Mikie na niego spojrzał - Nigdy w czasie pracy nie uprawiałeś sexu? Masz strasznie nudną pracę.... Zmień ją..
-I nie zwracaj uwagi szefostwu, nigdy-zasmiala sie -Miguel, zbieramy sie?
- Skoro tutaj tylko sztywniaki to nic tu po nas....
-Nie musimy wracac do domu…
uśmiechnął się - Dokąd chcesz się wybrać? Hotelowy pokój?
-Nie ma juz wolnych-wzruszyla ramionami -Ale mozemy skoczyc do innego…albo do motelu-podniosla brwi
- Jaki znasz motel? Nie wiem czy warunki tam panujące będą Ci odpowiadać.... Ilość spermy na pościeli jest imponująca...
-Myslisz, ze jestem taka ksiezniczka? Mozemy tez zahaczyc jakis magazyn-zasmiala sie i pociagnela go sa reke do wyjscia
Przewrócił oczami, bo znowu magazyn ją interesował ahhah Za kare zabrał ją do luksusu!!!
- Ritz się chowa..
-Idealnie-powiedziala i od razu go rozbierala -Przez coebie nad obgaduja w moim hotelu
- to ty mnie zaciągnęłaś tam... - powiedział patrząc na nią i był tak miły, żeby tutaj też mieli o czym gadać, więc jej rozerwał kieckę
Podniosla brwi i sie podniecila -Mmm…pragne cie-rzycila sie na niego z pocslubkamu
CHwilę odwzajemniał, a potgem ją pchnął na wyrko, bo niech wszelkie wszy i pluskwy na nią przejdą, a nie Mikiego hahaha
Jak doszla do siebie to die usmiechnela i rozlozyla nozki
- juz nie możesz się doczekać?