Nie jesteś zalogowany na forum.
- Rzucałeś zabawkami po pokoju? - zapytał i za to jak się znecał nad mikiem połaskotał go
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Dani sie smial glosno i uciekal od niego, ale za chwilw wracal po wiecej.
Maria zjadla jajeczniczke i nakarmila coreczke -Dani zaraz pewnie tez wstanie. Aaa i konie wrocily. Z aczy przyprowadzil je taki facet mieszkanacy w lesie, Juan. Znalazl je.
zapomniała dodać, ze wyglądał jak lump ahahaha
Mikie w końcu dał mu spokój. - A gdzie mama i Gia? Widziałeś je czy dopiero wstałeś?
-Wstalem i niespodzianka!!-krzyczal zadowolony i zaczal skakac na lozku -zlap mnie.
to wyciągnął rączki i go pociągnał w dół za nogi i go tulił, żeby znowu nie startował do skakania - Co chcesz dzisiaj robić? Cały dzień w piżamie?
-i jesc jogurcik i sie bawic z toba i z mama, dobla?
- HMM... Chyba da się to zrobić...
-To chodz, tata. Musimy poszukac mamy, ale cicho, dobla?
- Ty i cicho... To niemozliwe...- ale podniósł się z łóżka i wrzucił ciuszki na siebie
To szedl powoli i mowil mu co chwile -Cicho tata. Szukaj mamy. Cicho.
I mikie znowu musiał po swojemu, więc zaczał pogwizdywać sobie jak tam wędrowali
-Tata cichoooo!!!!-sciagnal go za reke i tak w halasie doszli do kuchni. Maria na nich luknela i sie zasmiala -A to co?
Mikie się zaśmiał - Cześć, jak tam? Wszystkie księżniczki wyspane?
-A ksiazeta?-zasmiala sie i wyciagnela rece do daniego i go usciskala i ucalowala -Moje kochanie. Twoja siostra juz zobacz jak smiga-pokazala mu gie na duwaniku. Dani nie byl zbytnio zainteresowany-Chce jogurcik.
-Jajecznica dla Miguela, a dla Daniego jogurcik,
Ale tez niech zje teocje jajecznicy z chlebkiem.-rzekla Sofia
Mikie okazał więcej łaski i wziął swoją księzniczkę na rece - Moja piękności, a co dla Ciebie? -zerknął na Maryskę - Mówiłaś Sofii, że dzisiaj zostajemy w domu?
-Nie...a Gia juz zjadla...jeszcze zapomniales o drugiej ksiezniczce...
Mikie się chwilę zastanowił - Ah więc jednak będzie druga córka?
-Mowie o sobieee!-zasmiala sie
roześmiał się - Oops... - podszedł i ją pocałował w usta. - Mogłaś mnie obudzić jak wstałaś... Mój penis czekał na twój ruch - rzekł bez skrępowania
Sofia sie zasmiala i zakryla uszy Danielowi:D
Maria sie umsmiechnela zwrumieniona -Gia plakala
- Ah więc tak? Moja mała księzniczka popsuła moje plany? - zapytał zerkając na niewinne dziecko
-Wiec zostaw ja, niech cwiczy i niech juz wstanie na nogi, najlepiej bedzie -zasmiala sie -A ty zjedz. -rzekla do Miguela i usadzila Daniego do sniadanka. Dala mu tez ten jogurcik do jajecznicy ha
- Pokaż mamie jaka jesteś zajebista...- powiedział do dziecka i ją odstawił na dywanik i zabrał się za żarcie. - Dani ma bogate plany na dzisiaj, nie wiem czy podołamy..
-Jakie plany? -zapytala Miguela jak Dani mial pelna gebe jogurtu
- zabawa, zabawa, zabawa...- powiedział rozbawiony