Nie jesteś zalogowany na forum.
Zaśmiał się - więc chodziło tylko o sex? Pojutrze czeka was wycieczka, dziadek dzwonił gdy dani zawrócił.
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Cos wymyslimy. Na pewno nie bedziemy sie nudzic.-i poszli z gia do daniego i dalej ogarniac swoja nowa chate
No i tam im zeszło do późna pewnie. - to co? Robimy coś? Nie sądzę czy będzie tu coś z dowozem.... Chyba, że wybierzemy się do miasta...
A co z Sofia? Dotarła do domu ze swoją dupka?
Chuba dupka miala zostac a ona dojrzdzac a nie tu mieszkac
-To pozbierajmy sie na misto na kolacje...napiszemy Sofii gdzie jestesmy i dolaczy
- tylko nie zapomnij, aby nie zakładać majtek.... - powiedział zacieszony - i tak sobie myślę, że reszta już zna to uczucie, ale mogłabyś susanie powiedzieć.... No wiesz.. Dla niej to będzie pierwszy raz... A nie wiadomo cyz będą kolejne okazję...
-Dzieki ale nie...jak innych nie informujemy to jej tez nie. Nie jest lepsza...
Uniósł brewke - yhy.... Więc w sumie analogicznie... To bez różnicy z kim miałbym dzieci, bo każda panna taka sama? Ale zrobisz jak uważasz i tak susana i Sofii będą pierwsze, które się dowiedza...
-Nie widze tu zwiazku w ogole. Nie wiem czemu ona mialaby byc poinformowana a moj tata nie lub dziadkowie. Niestety...
Zaśmiał się - bo twój ojciec i dziadkowie już to 2 razy słyszeli? Powiedzą ojej, gratulujemy wam, a remedios wpadnie w czarna rozpacz jak przy gii.. Chcesz się założyć?
Zasmiala sie -Nieprawda. Na pewno sie bardzo uciesza. Zaklad? Zaraz wyjdzie ze przez nasze drocxenie zmienimy plany
- przecież mówię, że się ucieszą poza remedios... Słuchasz mnie?
-Slucham,ale sie dziwie...zeby sie Susana dowiedziala zmieniasz zdanie-wystawila mu jezyk -pokochales
Moja mamusie.
- uhh! Dobrze, że nie jest ryczącą i zbotoksowana gorącą 40stka, bo jeszcze byś była zazdrosna.... - powiedział nabijając się z niej. - a poza tym fakt... Lubię ją... W porównaniu do remedios ta jest damską wersją octavio...
-To prawda, ale to niewymazuje faktu, ze mnie zostawila.
- wiem skarbie, ale jeśli chcesz jej dać szansę to powinnaś jej trochę odpuścić... Popełniła błąd zostając przy mężu a nie dziecku... Ale w końcu zrozumiała błąd i stara się to naprawić...
-A jak ja znowu zbuntuje maz? To znowu nas zostawi...
Westchnął - wiem, że się martwisz i masz prawo do obaw... Ale zastanów się... Co musiałby zrobić, aby dała mu druga szanse, po tym jak ja tak potraktował? Jest silniejsza, dojrzała... Nie jest już ta sama kobieta co 25 lat temu... Teraz tylko to on może zrozumieć swój błąd i chcieć cię poznać..
Zasmiala sie -Na prwno bedzie chcial. Nie trawi mnie i nie wiem za co.
Uśmiechnął się - myślę, że kiedyś zmięknie... Jego krew... W końcu będzie chciał zrobić ten krok...
-I tak najbardziej zalezy mi na tobie i dzieciach...te czasy kiedy ich tak potrzebowalam minely.
- teraz jesteście równymi sobie... A teraz idziemy, bo umieram z głodu - no i pozbierali się w miasto w końcu.
No i sofia poszla utulic bachory do snu bo w koncu po cos przyjechala, a Maria poszla sie wykapac
A mikie grzecznie sobie siedział w sypialni i tak, postanowił, że dzisiaj zostawi Maryśkę z niczym, aby nie marudziła, że chce kochanka! KAra musiała być
Maria sie wykapala i przyszla do sypialni z balsamem -posmarujesz mi brzuszek?
uśmiechnął się- Tylko tyle? Chyba sobie poradzę... Połóż się tam, aby Ci było wygodnie..