Nie jesteś zalogowany na forum.
- w takim razie możemy wyjechać choćby jutro... - powiedział rozbawiony. Nie mół uwierzyć, że tak dobrze mu poszło
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tylko nie mam ciuchów...bedziesz musial isc kupic mi cos...a potem mozemy wyjechac i...pieprzyc sie w roznych miejscach -izmacala go raczka po kutasie
- Nie ma problemu... Jutro rano wybiorę się na zakupy... Jakieś życzenia?
-A co mi pasuje? -zapytala usmiechajac sie
- Hmm... Nie wiem....musiałbym zobaczyć cię w strojach... moze jednak razem się wybierzemy na shopping?
-Tylko musialabym od ciebie podkrasc koszule i pasek...wtedy bedzie to wygladalo na sukienke-powieddziala i zerkala ciagle na niego -Wiec masz moje dokumenty i dasz znac rodzinie, ze wyjezdzamy?Moze lepiej im nie mowic, ze stracilam pamiec, zeby sie nie martwili...
- Tak się składa, że nie masz żadnej rodziny...
To si eodsunela i polozylasie obok -Jednak nie chce wiedziec nic wiecej na razie...-powiedziala jak ją to zabolalo
- w porządku... w takim razie idę wziąć prysznic, idziesz ze mną?
Maria oblukala swoje ciałko, a pozniej jego i wstala za nim -Tak...
to ją nawet przepuścił przodem, aby mogła wybrać taką wodę jak lubiła. - Potrafisz być bardzo miła jak się postarasz..
Maria nastawila odpowiedniawode i wlazla pod wode -kazdy jest mily jak musie grozi bronia...
Zaśmiał się- Już od dawna nie grożę Ci bronią.... Odkąd poczułas mojego penisa marzysz, aby znów go poczuć w sobie...
-Bylo...wspaniale-powiedziala troche zarumieniona -To niemoglbyc nas pierwszy raz. To dobrze mi zrobilo...inaczej pewnie bym przezywala co robilam przed utrata pamieci.
- Zawsze do usług- powiedział śmiejąc się- umyć ci plecy?
-poprosze...-odparla jak byltaki mily ha odwrocila sie tylem
to ofc, ze umył jej plecy i nawet zawędrował na jej cycki i je tam tarmosił i dotykał, skoro mógł!!
To sie odwrocila przodem i namydlila rece i tez go myla po klacie jak on chcial ju zpo cyckach, a potem juz patrzyla na penisa perfidnie.
- Chcesz go dotknąć czy będziesz się tak ślinić jak małolata?
Zatkal ją:( Ale dotknela go w koncu i spojrzala mu na buzke -To tylko prysznic...do niczego nie dojdzie...
Uśmiechnął się - Chces zgrywać dziewicę po tym jak się pieprzyliśmy przy ścianie i na łóżku? Kiepski pomysł...
To podsunela sie blizej i ocierala chujka o swoja cipke i jeszcze raczka pomagala. Spojrzala na niego -wiec nie udajmy, Massimo...
więc ją złapał w pasie i się wpakował chujkiem w jej cipkę.
I pokrecila koleczka i objela go za szyje. -Ay si -jeknela mu przy buzce i nozke zarzucila mmu na bioderko
to się massimo poczuwał w szybki numerek pod prysznicem i całował ją i jej przegryzł wargę, żeby miała jakiś ślad na wypadek gdyby ją oświeciło o poranku