Nie jesteś zalogowany na forum.
Miguel się zaskoczył- Boże, ginekolog ma mnie leczyć??
Daniel się zaśmiał - Coś tam z chirurgii przecież wiem!
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Na bolu sie kazdy zna....-i ja zatkalo -Ty jestes ginekologiem?!
- Najpierw chirurgiem dziecięcym, potem dorzuciłem ginekologię.. Chcesz zmienić lekarza? - zapytał rozbawiony.
Miguel go zmierzył- Bardzo śmieszne..
-Oj nie, w zyciu-zasmiala sie
-Miguel by chyba nie byl zadowolony, ze Danielito widuje twoja cipeczke-rzekla Fer smiejac sie
Daniel się zaśmiał. - Najpierw musiałby zapłodnić Marię... Na szczęscie nie oglądam wszystkich cipek... musiałem się chornić przed tymi po 50tce...
Miguel się zaśmiał - Boże.... ja tak pracy nie wybieram.... Ale może powinienem zacząć..
-Dziwny jestes...-powiedziala do Daniela z powaga hahaha
Daniel się zaskoczył- Dlaczego?
Gabryś się wziąl za drinki, skoro nikt nie chciał polewać i podawał każdemu po kolei
-Dlaczego sobie wybierasz grupy wiekowe. Jestes lekarzem.
Powinienes miec inne podejscie...
- Oh to nie tak, że wybieram.... Zajmuję się kobietami w ciąży, więc taka babcia 60 lat nie będzie moją pacjentką... Chociaż ostatnio czytałem, że taka kobieta była inkubatorem dla swojego syna, żeby mógł być ojcem... Ale to juz ekstremalny przypadek...
-Tak. Tez o tym slyszalam-powiedziala Maria i skumala juz o co chodzi -Ale w ciazy tez do ciebie nie przyjde-zasmiala sie -Moze Fer. Przyjdzie.
Fer sie zatkala skoro juz mu wlazla lozka ha i napila sie drina
- I nagle wszyscy są tacy wstydliwi..- powiedział Danielito śmiejac się.
Lucia się zaśmiała- Ok, znajdę parę koleżanek, skoro cierpisz na brak pacjentek...
-Twoje kolezanki chyba nie mysla jsszcze o ciazy-rzekla Maria i napila sie drinka -A my dzis z Miguelem zjedlismy takiego przepysznego soczystego steka!
Fernanda sie zasmiala -Chuba jadlas steka Miguela.
mikie uniósł brewkę- to wciąz przed nami...
-Z kim ja tu przyjechalam?-zasmiala sie -Tylko Luis jest porzadny-rzekla bo juz nadala mu ksywke
- Jaki Luis? - zapytała Lucia, bo może maria też potrzebowała pomocy lekarza haahaha
-Luis Miguel. Czyli Gabriel ze swoja fryzura-zasmiala sie
gabryś się zaśmial - spodobała ci się?
-Siiii -zacieszyla sie do niego -Fajnie to sobie wymysliles.
-Gdyby nie Miguel to byscie ladna para byli -jebnela Fer
Miguel się zaskoczył- z takim gówniarzem jak Gabriel? Bez urazy Gabriel...po prostu nie pasuje mi to...
-Pewnie jest w wieku Marii. To ty jestes stary-zasmiala sie fer bo ofc zartowala
zaśmiał się- Wiem... bliżej mi do 40stki niż innym...
Maria go pocalowala -Tylko do ciebie pasuje-szepnela mu
- bArdzo dobra odpowiedź, bo musiałbym odwołać twoją trasę koncertowa- powieddział zacieszony
-Ahhh to tak. Teraz mam obowiazek byc z toba bo juz po mojej karierze-zasmiala sie
zaśmiał się - Czyż to nie lepsze od pierścionka?
Gabryś się zaśmiał - Nie jest aż tak źle.... Wytwórnia też ma cos do powiedzenia..