Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 13 14 15
-Chce wiecej ciebie…wykorzystaj ten moment jak chcesz-patrzyla na niego
No i spoko, że wykorzystał!!! Uważał, aby paluchami nie wypaść z jej cipki, w dupie trzymał się koreczek to już tylko jednego brakowało! więc się przestawił stronami i chujkiem się nachylał do jej ryja - Jeszcze nie posuwałem cię na 3 dziurki... będziesz zachwycona..
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
To Gie przeszedl dreszcz. Nie spodziewala sie tego. -Korzystaj z przyjemnosci…-powiedziala i zassala jego glowke
Ofc, że korzystał jak zaczęła od główki to ofc, ze się pchał dalej, aby całego chuja brała do oporu
I brala calego tak jak lubil! I sie wybzykali tak z rana! Bo juz kusi jechac do Miguela hahaha
łahahahaha po co?!
Massimo był tak milusi, że nie cudował dzisiaj z orgazmem, wiec się spuścił w jej ryjek, a potem ją uwolnił od korka i kajdanek. - Jeszcze jakieś atrakcje cię interesują, mała?
-wystarczy atrakcji…i tak sie tego wszystkiego nie spodziewalam…ze to zrobie-powiedziala patrzac na niego
Zdziwił się, bo przecież bzykanko jak bzykanko - Nie robiliśmy przecież nic więcej niż zawsze... no może trochę..
-Troche…i w miejscu gdzie nie powinnismy-usmiechnela sie do niego
- Miejsce dobre jak każde inne, Gia... - powiedział uśmiechając się
-Zbierajmy sie-powiedziala wstajac -Pozniej sie zobaczymy? Czy chcesz odpoczac ode mnie?
- Mam jeszcze 2 dni wolnego bez Simone, więc możemy u mnie posiedzieć albo gdzieś wyskoczyć..
-Wiec w domu wezme prysznic, przebiore sie i przyjade do ciebie. Tak bedzie ok?
- Jasne.... po drodze zrobię jakieś zakupy
Wiec sie zebrali i opuscili cudowny dom jej rodzicow. Pojechali.
a pan slusarz znowu zmieniał zamki i zastanawiał się co tu jest nie halo, ze codziennie go wzywają hahaha
Strony: Poprzednia 1 … 13 14 15