Nie jesteś zalogowany na forum.
Miguel zerknął na Gabriela, który tylko kiwnął głowką na tak, więc objał Maryśkę.- Chyba da się coś z nimi stworzyć? Spróbujesz zaśpiewać?
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Si, mi amor -szepnela do niego i usmiechala sie. Patrzyla mu w oczka przypominajac sobie jak ja dotyka, a potem poszla do jej nowej ekipy i wzielamikrofon -Sprobuje z wami...
https://www.youtube.com/watch?v=RxcQhnn_E_w
i nie falszowala! ladnie spiewala
to gabryś podszedł do miguela, aby on nie myślał jak ją rano gwałcił ahahha
- Nieźle... Jeśli nie bedzie rozkapryszoną gwiazdkę ma szansę daleko zajść...- powiedział Gabryś do Miguela - Słyszałem o teledysku w Paryżu... Sporo inwestujesz, Miguel... Żebyś nie został na lodzie...
Maria byla skupiona na muzykach i zeby dobrze zabrzmiec. Nie zastanawiala sie jak ja obgaduja haha
Mikie się uśmiechnął - To dobra inwestycja - powiedział z uniesioną brewką- Wiem co robię, Gabriel, ale dzięki za troskę.. - i jak skończyli to nawet im bili brawo. - Świetna robota.. Wszystko zgrane..
Maria podziekowala muzykom, a potem podleciala do Miguela i go objela -Jestem bardzo zadowolona.
- To ja Was zostawiam, mam spotkanie... Wrócę za 2-3 godziny.. Możesz zabrać Marię do garderoby, aby mogła wybrać swój styl na promocję...- pożegnał się i zniknął, a mikie zerknął na nią.
- Idziemy? WOlisz zakonnica style czy sexy wamp?
-Cos pomiedzy-zasmiala sie i pomachala muzykom i poszli do garderoby -Podobalo ci sie?-bo teraz mogl mowic serio ha
- Hmm... chyba było ciekawiej kiedy zdzierałem z ciebie ubranie do tej piosenki...- powiedział zacieszony.
-Tez o tym myslalam...-powiedziala i objela go za plecki -Szaleje na twoim punkcie...
- Więc mój plan działa...- powiedział uśmiechając się- Wygląda na to, ze jesteśmy sami... więc pooglądaj co tu mają i pomogę ci się przebrać.... bielizny się pozbędziemy...- powiedział z uniesioną brewką
To zaczela przegladac ciuszki -Buelizna zostaje-zasmiala sie -To na promocje plyty tak? Na wywiady?
- I koncerty... Musisz mieć spójny wizerunek..
-podobaja mi sie takie buty jak mam teraz...-powiedziala bo tylko co do tego byla pewna haha
- Więc chcesz wystepować tylko w kozakach? Obawiam się, że cenzura tego nie przepuści - powiedział uśmiechając się
-Bym musiala sie zastanowic dluzej...teraz nie wiem...nie mozemy tego robic na biezsco?-usmiechnela sie ale wycisgnela jeden ciuszek -odwroc sie a go przynierze.
- Niech stracę..- powiedział i się odwrócił, aby mogła się przebrać.- CHociaż nie wiem po co się odwracam.. Znam każdy milimetr twojego ciała
Usmiechala sie i wcale nie miala zamiru tak wystepowac ale chciala go zaskoczyc -Podnieca mnie to...-rzekla na jego tekst i sie ubrala
-Mozesz zobaczyc...
to się odwrócił i zlukał ją z uniesioną brewką- Chyba nie mówisz poważnie, Maria..
-Que? Nieladnie wygladam?-podniosla brewki i podeszla blisko do niego
- Chyba mówiłaś o trochę bardziej zakrytym stroju...
Zasmiala sie -Tylko zartuje. Chcialam zobaczyc twoja minke.
- Więc wybierz coś gdzie nie będziesz się ze mną drażnić- i ją dźgnął w brzuch, skoro miała odkryty
-W porzadeczku-usmiechala sie i odsunela -Mozesz znowu odwrocic sie...-i rozbierala sie
no to się odwrócił, ale poglądał tym razem haaa