Nie jesteś zalogowany na forum.
-jeszcze nie wiem co...ale musze dostac co lepszego by nam odpuscic...a jelsi nie to mnie zabija...-westchnela
- kochanie, nic Ci nie zrobią...- powiedział i ją przytulił.- Nie chcą tego... gdyby im na tym zależało to już by to zrobili...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
Przytulila sie do klaty -Nie pozwole im mnie tak szybko dostac...wymyslimy cos, zeby sie odczepili. Moze zalatwimy im...lepszego dostarczyciela koki...slyszalam kiefys o takim el santo, gdzies na ulicy przy Guero...ktorey robi najbardziej
Naturalna....-westchnela -skoro jej nie mają to ciezko sie dostac do el santo...ale moze sie nam uda...mamy 48h, kochanie...-wymyslila pomysl i pocalowala go w usta
To ja złapał za ryjek i spojrzał na nią uważnie. - kochanie to doprawdy interesujące, że wiesz kto ma najlepszy towar w mieście...
-Nie interesuje sie, ale umiem sluchac...i nie moge pozwolic, zeby cie szantazowali...co robimy?
- ty... nic..- powiedział uśmiechając się i już sam ją pocałował.
Odwzajemnila, ale po chwili ona go zlapala za buzke i odsunela od siebie -Co robimy, Miguel?
- Pieprzymy się...- powiedział jak do dziewicy
To sie zasmiala i go cmoknela -Najpierw powiedz co robimy z narcosami...
- Maria.... szantaż na sex? Nie podoba mi się to...
-Nie. To nie szantaz. Tylko musze wiedziec. To powazna sprawa...
- Brak sexu też jest bardzo poważną sprawę...
Przewrocila oczkami -nie mowie, ze bedziemy miec brak seksu...
- Maria... nie wchodzę im w drogę, więc niech oni nie pakuję się na moją ścieżkę.. w dupie mam co oni sobie myślą, nie zamierzam grać w ich debilną grę.
-Nie sadze by oni grali w gre... ale w porzadku, ufam ci...pewnie nic sie nie stanie..-westchnela
- To jest gra, Maria... twój ojciec poległ na tej zabawie... Zwiększą mu ochronę, a ty dostaniesz swoją
-Nie bede chodzila z zadna ochrona. Jesli nie wchodzimy w ich gre to nie wchodzimy. Koniec kropka.
- Więc od jutra siedzisz w domu... nie tutaj....
-W twoim domu?
- Zgadza się.... jakiś problem?
-I do kiedy? Mam byc ciagle uwieziona w domu?-westchnela
uśmiechnął się- Hmm.... to już zależy jak grzeczna będziesz....
-A teraz jaka mam byc? Grzeczna czy niegrzeczna?-dotknela go po kroczu
- Chryste,,, i tak robisz po swojemu...- bo już ją na tyle znał!
Usmiechnela sie i wlazla na niego. Szybko sciagnela koszulke nocna i byla juz naga na nim -Ale kocham cie jak szalona.