Nie jesteś zalogowany na forum.
uniósł brewkę. - Zanim stąd wyjdziesz popytaj kolegów jak dobrac się do dupy Vargasa...
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Przez ten czasu czas w wiezieniu o tym mysle...no i jeszcze o moim pieknym aniele...Marii. Wiesz, ze mamy pana malarza w wiezieniu?
to go złapał za fraki...- WIerz mi, że nie chcesz wiedzieć do czego jestem zdolny...
Podniosl rece -Dobra. Poddaje sie. Chce stad wyjsc.
- Więc pracuj dzielnie, a jak coś znajdziesz ciekawego to powiedz dyrektorowi więzienia, że chcesz rozmawiać z Almonte... Jak znajdziesz coś interesującego to stąd wyjdziesz...- powiedział i się pozbierał od niego, ale był ciekaw tego malarza...
To mu wsunsl do kieszonki Guero ha wiec sie dowie jaki dobry malarz ha
hahahha ciekawe skąd wiedział jakie ma cycki hahaha Mikie w końcu wyszedł z pierdla i po wiadomościach od Maryśki postanowił do niej zadzwonić...
Wiadomość dodana po 38 min 26 s:
Westchnął sobie, doskonale wiedział, ze to była głupia wymówka! Pozbierał się i pojechał porozmawiać z Dianą, skoro i tak już Maryśka wiedziała... ale od razu pożałował, że jej powiedział, a potem się dziwiła, że wolał milczeć!
Posterunek policji był naprzeciwko więzienia haha więc dotarli na posterunek i jak się przedstawili w jakiej sprawie to zjawił się policjant prowadzący sprawę
- Chłopak musi to zostać, a my przejdziemy do pokoju przesłuchań..
-Nie ma problemu-powiedziala do gliny i spojrzala na Miguela -Zostan tu, chlopaku-mrugnela do niego
Przewrócił ślepkami - Zaczekam...pokręcę się tu... - powiedział, a gliniarz poszedł z maryśką do pokoju bez okien. - Podać coś do picia?
Usiadla sobie -Nie. Chce jak najszybciej to zalatwic.
- No dobrze, więc proszę opowiedzieć co się wydarzyło wieczorem i w nocy... Na spokojnie, bez pośpiechu...
-Dostalam telefon...z numeru ojca. Nie wiem czy to byl jego glos...w sensie Massimo czy jego czlowiwka...bylam zaspana, a pozniej w szoku...-zaczela no i opowiedziala mu cala historie zgodnie z prawda! Nic nie przekrecala.
No to gość jej słuchał i zadawał swoje pytania - Hmm czy zna Pani motywy działania Pana Massimo?
-Moge podwjrzewac...nienawidzi mojego chlopaka i chcial ze mna byc...
- Dlaczego miałby nienawidzić Pani chłopaka?
-Hmmm...-i nie chciala mowic o ich relacjach -Bo chcial byc ze mna-wzruszyla ramionkami
- Yhy..... a teraz proszę odpowiedzieć mi na pytanie... Jesteśmy na posterunku policji... czy w klubie złamanych serc?
Usmiechnela sie -Ja nie mam zlamanego serca. Nie wiem jak pan. Massimo sie tak trafilo i nie moglam nic poradzic. Dajcie mu duzo chusteczek do celi, zeby mial w co plakac.
Westchnął sobie - Tak się składa, że Pani chłopak uniewinnia Massimo.... Zapewnił mu niewinność...
-Akurat to jest moj narzeczony, a nie chlopak to po pierwsze, a po drugie chyba pan sobie zartuje? Nie ma takiej mozliwosci.
- Owszem jest.... Arango bardzo chciał zajmować się sprawą rozbicia mafii w naszym rejonie... W zamian za zeznania Massimo i Federico.. Miguel wypracował dla nich immunitet... Są nie do ruszenia... Obaj są daleko stąd, bezpieczni... Proszę się nie pakować się w dalsze znajomości z nimi....
-Nigdy nie pakowalam sie w znajomosci z nimi...nie mam nic wiecej do powiedzenia.
- Proszę się nie pakować w kłopoty, tak będzie najlepiej dla wszystko.... Proszę sie skupić na swojej karierze... tyle niestety mogę zaoferować..
-Dziekuje i nie mam zamiaru sie pakowac w klopoty. Chociaz jestem zaskoczona bardzo obrotem tej sprawy...-powiedziala wstajac i zastanawiala sie po co ja w takim razie tu przywozil