Nie jesteś zalogowany na forum.
-Ayyyy-jeknela i sie skrzywil. Massimo jej tak wbil to gowno do glowy, ze nid mogla tego wypedzic.
Pocałował ją - Żartuję, kochanie... Ma trochę z Ciebie i ze mnie... Jak podrośnie będzie to najlepiej widać.. Jeszcze jest za mała, aby uznać do kogo z nas bardziej jest podobna
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-No tak. To prawda-miziala go po buzi -Bedzie taka piekna jak ja i bedziesz musial ja pilnowac na kazdym kroku-zasmiala sie
zaśmiał się - Mam nadzieję, że jak najpóźniej to nastąpi....
-Tylko nie biegaj za nimi z bronia-zasmiala sie
- Do tego czasu już chyba żadnej nie będę miał... Będę na zasłużonej emeryturze..
-Ah no to fakt. Wiec nie lataj za nimi z kijem bejsbolowym-mrugnela do niego i juz nie jadla wiec sie przytulila
- Zobaczymy co da się zrobić... to jakieś 20 lat czekania - powiedział uśmiechając się.- Najlepiej to jak będzie zajęta młodszym rodzeństwem... wtedy wszyscy będą szczęsliwi
-Raczej 15 lat, Miguel-zasmiala sie -No jesli to rodzenstwo bdxzie w przyblizonym wieku to tak, a jak nie to raczej nie bedzie zainteresowana. Wiec co? Probujemy?-zasmiala sie
To aż się zaskoczył - Już chcesz się starać o kolejne dziecko??
-Ay zartowalam. Mozemy za 2-3 lata.
- Też tak myślę, ciąża teraz nie byłaby dobra dla twojej pracy.... Twój powrót zostałby przesunięty o kilka lat
-Kochanie...i tak teraz nie wroce, bo chce zajmowac aie dzieckiem.
- Ale za kilka miesięcy możesz pomyśleć o powrocie...
-Nie Miguel. Nie planuje...moge byc w kontakcie z fanami online...wydawac im single, ale nie wroce teraz.
- Więc kiedy chcesz wrócić? - zapytał jak nie chciała powrotu. - Im będziesz to opóźniać tym trudniej będzie utrzymać fanów, kochanie..
-Wiem...jest to dla mnie bardzo wazne...ale Maria Paula jest wazniejsza.
Uśmiechnął się - Uwielbiam Cię... nasza księzniczka zawsze będzie obok nas, bez względu na to jaką podejmiesz decyzję, Maria
-Si...ale taka jest moja decyzja i jej nie zmienie. Chce byc wiecej z nia i z toba. Telewizja, radio, koncerty, wywiady...wtedy prawie by mnie nie bylo.
- Dobrze, zrobimy tak jak sobie życzysz...
-Moze ty tez zajmiesz sie przez ten czas jedna praca? Wiecej bedziesz w domu. Co ty na to?
- I którą pracę powinienem wybrać? - zapytał zerkając na nią
-Kochanie, nie moge za ciebie wybierac. Wolalabym taka w ktorej spwdzisz mniej czasu...no ale tez wolalabym bys nie ryzykowal zycia. To tylko moge powiedziec. Jednak wszystko zaakceptuje co zrobisz.
- więc wolałabyś, abym został w wytwórni..
Zasmiala sie
-Nic nie sugeruje. Pomysl co chcialbys zrobic.