Nie jesteś zalogowany na forum.
- A jeśli wyjdzie pozytywny? - zapytał unosząc brewkę
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Nie wyjdzie...-odprla bo nie miala odpowiedzi na to co by bylo jakby wyszedl pozytywny. Zalamalaby sie.
- No dobrze, więc czekam na próbkę.... Im szybciej tym lepiej...
-Zrobimy to zaraz...chodz do kuchni-powiedziala bo nie chciala sie dlugo z nim meczyc -Mozesz...ja potrzymac?-zapytala bo chciala wziac nozyczki i taka zamykana folie
- Jasne... - powiedział i wziął dzieciaka i oglądał jej ryjek - Oczy i usta ma na pewno po mnie...
-Oczy ma po Miguelu-powiedziala bo mieli podobne ha wziela nozyczki i malutko uciachala jej od tylu i schowala w te folie -Ma duzo juz wlosow...jest taka piekna...
- Tak, włosy też ma po tatusiu, czyli po mnie.... - powiedział zacieszony.
-Wystarczy.-zabrala ja od niego i podala mu te wloski:( -kiedy juz dostaniesz wynik to zadzwon i nie nachodz mnie. Jestesmy z Miguelem szczesliwa rodzina...
- Ciekawe czy nadal ją będziecie gdy wszystko okażę się iluzją, w której właśnie żyjecie.... Ale dobrze, jak będę miał wyniki to się odezwę - i pojechał sobie. Zdziwił się nawet, że tak łatwo mu poszło haaa
Maria mu to dala, zeby juz wiecej sie nie pojawial. Nie wierzyla, ze jest to mozliwe co mowi Massimo chociaz wbil jej to troche teraz w glowe i lekko sie zaczela stresowac. Chwile mysiala odsiedziec, a pozniej wybila to sobie z glowy i wsadzila Marie Paule do bujaczka i zaczela robic obiad
Wiadomość dodana po 09 min 33 s:
Wierzyla gleboko jak i ja! Ze to dziecko Miguela:D
Grzala obid dla Miguela, a w tym czasie spiewala Marii Pauli kolysanke
No i w końcu cudowny, naiwny, Mikie wrócił do domku i zajrzał do kuchni - Cześć, jak poszło?
-Hej kochanie. Paula zasnela-powiedziala mu z usmiechem -Zrobilam cannelloni bolonskie, juz podaje-i dala na stol pyszne danie. Byla zadowolona z siebie
Podszedł do niej jak ustawiała wszystko na stole - Wygląda obłędnie... na pewno tak samo smakuje...
Spojrzala na niego i pocalowala go namietnie -Jak minal dzien w pracy? Co ciekawego?
- Nie było Damiana, więc było bardzo, ale bardzo nudno - powiedział zacieszony - Wyrwałem się przy pierwszej lepszej okazji... z Wami najlepiej mi mija czas..
-Tez tesknilysmy...zjedzmy...postaralam sie...a potem wieksze przyjemnosci...moze na tym stole rowniez-usmiechala sie
Zaśmiał się - A Maria Paula nie będzie nam przeszkadzać czy zaczekamy aż pójdzie na kolejną drzemkę?
-Jedz...pozniej sie przekonasz-puscila mu oczko i sama zaczela jesc. Uznala ze jutro sama wysle test do laboratorium z probka od Miguela, gdyby Massimo mial zamiar klamac czy podrabiac cos. W koncu mu nie ufala.
jak mogła mu nie ufać?! Zaśmiał się - Uhh jaka groźna..
Ale duzo nie zjadla bo sie stresowala cala ta sytuacja, ze Massimo tu w ogole przyszedl. -Dzis wypuscimy singla?
- Oh zabierasz mi przyjemność na rzecz pracy?
-nie, nie. Przyjemnosc tez bedzie-zasmiala sie i spojrzala na Marie Paule -Prawda, ze ma oczy takie jak ty..?
- Czy ja wiem... bardziej przypominają twoje...ale może mieć moje.. - powiedział usmiechając sie
-Ahhh dziekuje...a jak myslisz. Co ma po tobie?
zaśmiał się - Nazwisko?