Nie jesteś zalogowany na forum.
- Oczywiście... teraz możesz ściemniać ile chcesz
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Tobie nigdy. Jestes jedyny i nie moglabym-powiedziala i calowala go. Szhbciej sie nabijala
jeszcze nie wiedziała jak się myliła hahahaha
- Za dobrze cię znam....- powiedział i pociągnął jej dolną wargę
-Nikt lepiej od ciebie mnie nie zna-szepnela mu i mocno sie nabila i przytrzymala
- teraz jestem więcej niż pewien, kochanie...
I dalej go posuwala az doszli i jeszcze na nim lezala i nie schodzila -Musimy wyjsc-udmiechala sie -Woda juz zimna. Zrobie sniadanie.
- Mogę dolać ciepłej wody.... - powiedział uśmiechając się.
-Oj nie -zasmiala sie -Wychodzimy.Przeciez to nie koniec przyjemnosci na dzis.
Uniósł brewkę - No proszę, nie chcesz się szybko ubierać...
Usmiechnela sie i wyszli -Chyba mamy jakas prace na dzis?
- Tak, masz kilka zaproszeń do współpracy... Chcesz przejrzeć oferty?
-Powiedz mi. Bedzie szybciej i zaoszczedzimy czas...potem wykorzystamy go na dziki seks-zasmiala sie
roześmiał się - Najpierw praca, potem przyjemności... Nasza księżniczka widocznie za dobrze Cię nastraja na dobry, dziki sex...
-Tak, nastaraja mnie na dziko-zasmiala sie -To co to za propozycje? Sa niezle?
- Hmm... to zależy co rozumiesz przez określenie "niezłe", nie jest to Luis Miguel ni Carlos Rivera, ale dobrze to wygląda... - i jej pokazywał i tłumaczył wszystko
Zalowala,ze to nie Luis Miguel ha ale coz. -Oh...chce to zrobic. Skontaktujmy sie z nimi. Jeszcze poza koncertem jak wyjda te piosenki to bedzie cos, przed tym jak podam informacje, ze znikam na troche z powodu ciazy.
- Wtedy dopiero się będzie działo - powiedział zacieszony - Jesteś pewna, że dasz sobie z tym wszystkim? Pamiętaj, że musisz się oszczędzać, kochanie
-Teraz sie napracuje to pozniej nawet w trakcie zaawansowanej ciazy lub po mozna wydac jakis singiel. Bedzie dobrzr. Jestem pewna, ze dam spbie rade, bo mam ciebie. Dbasz o mnie.
- Nie mam innego wyboru.... Musze dbać o swoje księżniczki - powiedział zacieszony
-Wydaje mi sie, ze to najpiekniejsze chwile naszego zycia...
- Kiedy nasza córeczka się pojawi będzie jeszcze lepiej.... Z każdym dniem będzie coraz lepiej, kochanie..
-To dopiero sie wszystko zobaczyna-usmiechala sie i podala im sniadanie -Zjedzmy, a potem pojedziemy zalatwiac sprawy w miescie.’im szybciej tym lepiej.
- W takim razie spieszmy się... - no i można zrobić ten przeskok ahah
No to dobrze im sie zylo i spokojnie! Nie to co innym Marysia w ciazy hahaha
Nagrala te piosenki z Rio Roma i Julionem, ktore okazaly sie hitami i zyskala wiecej fanow. Na ost koncercie przed przerwa ciazowa bylo full ludzi.
W koncu urodzila Miguelowi przepiekna coreczke ktora nazwali...
Maria Paula?
Nie wiem czy to łądna dziewczynka hahaha poczekam na inne zdjęcia haahaha i tam, moze być MP hahaha
Ale Mikie się troszczył o swoją księżniczkę, więc był tak miły i pomagał Maryśce, wiec raniutko wstał pierwszy i nosił na rękach swoją małą księzniczkę, która nie była do neigo podobna ahaha