Nie jesteś zalogowany na forum.
-Jeszcze nie-zasmiala sie i jak sie rozebrali to sie sama nabila na niego
to aż jęknął, bo się nie spodziewał, że ona taka napalona! - cudowna jesteś, maleńka
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Ty tez-bo ona tez lubils jak on jeczal. No i poruszala sie od razu szybko i trzymala go za klate
ten dla odmiany miał całą klate, bez żadnych blizn haha - Sama jesteś niecierpliwa, kochanie... Podobasz mi się w takim wydaniu... CO mam zrobić jako twój uległy?
Podniosla brwi -Wow...podoba mi sie-zacieszyla sie -Dotykac mnie wszedzie, a pozniej zrzucic i calowac wszedzie...
- Jak sobie Pani życzy..- powiedział i dotykał ją gdzie tylko trafiały jego rączki, po ramionach, boczkach, udach
No to jak ja dotykal to dalej jechala na nim i to jeszcze szybciej i mruczala
no skoro był jej dziwkiem to co on mógł:( - tak, skarbie..... doprowadź nas do orgazmu
-po orgazmie mnie zrzucisz i zaczniesz calowac wszedzie...-powiedziala i zrobila tak, E doprowadzila ich di orgazmu
obawiał się tego wszędzie hahaha jak im się doszło to tak jak sobie życzyła zrzucił ją z siebie i się wbił chujkiem w jej cipkę i pocałował ją w usta!
-Ahh niemogles wytrzymac bez wbijanua sie...
- Ciiii, teraz ty jesteś uległą...
-Nie dokonczyles...co za mezczyzna-usmiechnela sie i byla juz cichutko
- A ja jestem twoim panem i władcą- dokończył, skoro chciała!
To sie zasmiala, bo ten jeszvze tak nie mowil!
chyba mówił...ale nie wiem, NIE PAMIĘTAM
dźgnął ją w brzuch! - Nie śmiej się kiedy cię posuwam...
-Nie spodziewalam sie tego po prostu. Wybacz-usmiechnela sie ladnie i pocalowala go -Posuwaj mnie dalej.
- Niedopieszczona...- powiedział między besoskami i leciał na conanka póki mógł, bo kto wie kiedy mu się skończą pryzjemności
Mozna po slubie zrobic przeskok:D
Doszli znowu przez jego mocne pchanko i tak pieprzyli sie pol nocy, az w koncu padli wycienczeni i zasneli
Mikiemu sie śnił jego cudowny syn, kroka w kropkę jak tatuś hahaha wiec byl bardzo zadowolony ze swoich snów i juz zbieram drużynę pierścienia, aby pokmowac Messiego, cr7 i rl9 haha
Maria spala i nie miala zadnych snow. Na deugi dzien sie umowila do ginekologa, zeby jeszvze przed slubem wiedziec. Jej ginekolozka tez przyszla do domu i Miguel mogl byc przy tym ofc! No i Pani dr powiedziala:
-Tak...zdecydowanie, jest to dziewczynka.
Mikie się zdziwił- jest pani pewna? Myślałem, że to dopiero początek i nie będzie nic wiadome.
-To trzeci miesiac. Jestem pewna-usmiechnela sie pani doktor
Maria sie usmiechnela -Dziewczynka...-i wzruszyla sie
Usmiechnal się do maryski, bo on miał szczęście do cipek hahhaha - nasza mala córeczka, kochanie..
Zlapala go za reke -ten cudowny mezczyzna dal zycie naszej coreczce, jak go nie kochac?-zacieszyyla sie
Pani doktor rzekla -Jeszcze Pani musi urodzic. Prosze brac witaminki i dZwonic do mnie w razie pytan. Podaje na kartce termin nastepnej wizyty.-rzekla a potem sie zmyla