Nie jesteś zalogowany na forum.
- Dziewczyny na pewno zrozumieją... To najmniejszy problem, kochanie, chociaż na slubie będzie to jednak podejrzane
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Na slubie malo kiedy panna mloda pije. Musi trzymac fason-zacieszala sie i jadla pizze
- ah tak? To na ilu ślubach już byłąś, mała?
-Ohhh nie wiem czy zlicze. Na wieluuuu.
zaśmiał się - A jako panna młoda?
Zasmiala sie
-ani razu, ale przypuszczam, ze malo pija.
- Bardzo dobra odpowiedź... Nie potrzebuję teraz do szczęścia powrotu twoich exów...- powiedział i ją pocałował
-Nikt nie potrzebuje-odparla i odwzajemnila -Zjedz troche jeszce...
uniósł brewkę - będzie mi potrzeba więcej sił?
-Bedzie...przed nami cala noc-mrugnela do niego
- Hmm żebyś to ty nie potrzebowała odpoczynku... a właśnie.... Bardzo podobał mi się twój prezent kochanie...ale właściwie to.. odkryłem twój sekret jak wyszłaś - powiedział zacieszony - ZNalazłem test w twoich rzeczach...
Rozdziabila buzke -Queee?! Jak to? Po co tam grzebales? Nie bylo niespodzianki...-westchnela
Uśmiechnął się i ją pocałował - Oczywiście, ze była, kochanie... Twoim prezentem sprawiłaś, że niczego więcej mi nie trzeba...
Cmoknela go tez -Wiedzialam, ze sie ucieszyc...czulam to...mimo, ze nie planowalismy przed slubem.
Unióśł brewkę - Już nie wiem co planowaliśmy przed, a co po...
Zasmiala sie -niewazne plany...teraz wazne sa fakty.
roześmiał się. - Czeka nas bardzo ciekawy rok, kochanie... Ale wszystko ogarniemy, damy sobie radę...
-Zawsze bedziemy sie wspierac i kochac...wiec wszystko bedzie latwiejsza-usmiechnela sie milusio
- Jesteś dla mnie wszystkim, Maria.. Mam nadzieję, że w końcu jesteś tego pewna i nie będziesz już się przejmować Dianą czy innymi..
-Jestem pewna...ty tez jestes dla mnie wszystkim...zawsze byles...
- A skoro się najedliśmy. to chyba czas na przyjemności
Odlozyla wszystko na boczek i rzucila sie na niego -Jasne, skarbie!
zaśmiał się - Ahhh tęskniłaś za kolejnym szczęśliwym numerkiem? Mogłaś już dawno to zrobić, kochanie
-Nie wszystko na raz-zasmiala sie i rozbierala ich
- Jeszcze się nie nauczyłaś, że jestem niecierpliwy? - zapytał zerkając na jej zwinne rączki