Nie jesteś zalogowany na forum.
- AH tak? Wolisz to od mojego penisa? - zapytał między besoskami
MIGUEL ARANGO / MASSIMO MORRONE
-Oj nie...i wiesz to dobrze...czekam az sie wbijesz...
- Hmmm i prosisz, abym już to zrobił? - zapytał z uniesioną brewką zerkając na nią
-Prosze...musisz zrobic mi bardzo dobrze, za to, ze urodzw nam dziecko-zacieszyla sie
- Jedno z wielu - powiedział zacieszony i wycofał paluszki i wbił się już chujkiem jak tak łądnie prosiła
To mocniej zacisnela raczki na jego tylko -Ahhh!! Cudownie...-pocalowala go, a potem rzekla -Lucii tez mowiles, ze chcesz mniec druzyne...
- Nie jeden raz... Jesteś kobietą mojego życia, niech wiedzą, że z tobą chce mieć rodzinę o jakiej każdy amrzy
-A ja z toba...nie zapomnimy tego dnia-usmiechnel sie i oplotla go nozkami
- Nigdy, uszczęśliwiłaś mnie.... Dajesz mi to co najlepsze, kochanie....
-Zaslugujesz na wszystko co najlepsze...-szepnela mu do uszka i go tam pocalowala
- Mam Was...- i się dobił chujkiem, bo już wystarczy tych romantysznych pierdów ahaha
Tez tak mysle hahahaa
No i sie ZRUCHALI na tej kanapie ostro, zeby nei bylo juz romantycznie. A Maria po wszystkim go tulila do siebie
to ją tulił i nawet odłożyl te buciki obok, aby ich nie zniszczyli! - Wiesz, że teraz będziemy musieli inaczej rozplanować twoją karierę?
-Wiem...jeszcze jakis czas moge cos zdzialac, a pozniej skupiamy sie tylko na naszej rodzinie.
- Jak będziesz potrzebowała więcej spokoju będziesz mogła pracować nad kolejną płytą... Po porodzie wrócisz do koncertów, kochanie..
-To bede potrzebowala pewnie troche czasu by wrocic do formy. Zobaczymy jak to bedzie. Teraz nie martw sie praca.
- Martwię się tylko o Ciebie kochanie.... Od dawna wiedziałaś?
-Przypuszczalam, bo nie mialam okresu...ale dzis rano zrobilam test.
- Mogłaś mi powiedzieć... Jaka była twoja reakcja? Spanikowałaś?
-Na poczatku nie moglam uwierzyc...patrzylam 10 razy na ten test...a jak do mnie dotarlo to sie ucieszylam bardzo...
uśmiechnął się - Ah więc spełniło się twoje życzenie. Jakie teraz masz nowe? Za chwilę też będzie nasz ślub...
-Mam wszystko czego chcialam. Nie moge sie doczekac tez slubu. Bedzie przwpieknie...
- Mam nadzieję, że będziemy mogli bez przeszkód jechać w naszą podróż poślubną, skoro dobrze się czujesz... Gdyby coś się działo od razu mów i teraz musisz oszczędzać się i nie denerwować
-Przed slubem pewnie bedzie troche nerwow, ale ogolnie to nie mam czym. Wszystko idzie dobrze...prawda?
- Skarbie wszystko jest idealnie.. - powiedział uśmiechając się. - Jestem pewien, że będziesz najpiękniejszą panną młoda